icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای تلفیقی

EN
شرکت:
بين المللي توسعه ساختمان
سرمایه ثبت شده:
9,000,000
نماد:
ثاخت
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
701023
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای تلفیقی  6 ماهه منتهی به 1399/12/30 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1400/06/31
وضعیت ناشر:
پذيرفته شده در بورس تهران
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


گزارش بررسی اجمالی
به هیئت مدیره بين المللي توسعه ساختمان

1. صورت وضعيت هاي مالي تلفيقي گروه و شرکت بين المللي توسعه ساختمان (سهامي عام) در تاريخ 30 اسفند ماه 1399 و صورت هاي سود و زيان ، تغييرات در حقوق مالکانه و جريان هاي نقدي آنها براي دوره مالي 6 ماهه منتهي به تاريخ مزبور، همراه با يادداشتهاي توضيحي 1 تا 41 پيوست، مورد بررسي اجمالي اين موسسه قرار گرفته است. مسئوليت صورت¬هاي ميان دوره¬اي با هيات مديره شرکت است. مسئوليت اين موسسه، بيان نتيجه گيري درباره صورت-هاي مالي ياد شده بر اساس بررسي اجمالي انجام شده است.

2. به استثناي محدوديت مندرج در بند 10 گزارش ، بررسي اجمالي اين موسسه براساس استاندارد حسابرسي بررسي اجمالي 2410، انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعات ميان دوره اي شامل پرس و جو، عمدتا از مسئولين امور مالي و حسابداري و به کارگيري روشهاي تحليلي و ساير روشهاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورت هاي مالي است و در نتيجه، اين موسسه نمي تواند از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسايي است، اطمينان يابد و از اين رو اظهارنظر حسابرسي ارائه نمي کند.

3. الزامات استاندارد هاي حسابداري ناظر بر گزارشگري مالي در خصوص ارايه ، افشا و طبقه بندي در صورت تغييرات در حقوق مالکانه ، موجودي املاک (يادداشت 20 توضيحي) و اصلاح اشتباهات (يادداشت توضيحي 34) رعايت نگرديده است.
4. صورت هاي مالي شرکت فرعي در حال تصفيه (توسعه صنعت ساختمان غدير خوزستان) ارائه نگرديده است. و شرکت مزبور در دوره مالي مورد گزارش از تلفيق مستثني گرديده است. لازم به توجه است که به موجب آخرين صورت هاي مالي حسابرسي شده سال مالي منتهي به 31 شهريور 1398، جمع داراييها و بدهيهاي شرکت مزبور به ترتيب به مبالغ 88.481 ميليون ريال و 50.095 ميليون ريال بوده است.
5. فعاليت شرکت فرعي ديويتال آتواينوست از سال 1395 متوقف مي باشد و مستندات کافي در خصوص قابليت بازيافت کامل بهاي تمام شده پروژه مشارکتي70درصدي با شرکت مزبور به شرح يادداشت 1-4-20 توضيحي صورت هاي مالي به مبلغ 26.598ميليون ريال، بهاي تمام شده سرمايه گذاري بلند مدت در آن شرکت به مبلغ 9.335ميليون ريال به شرح يادداشت3-16 توضيحي صورت¬هاي مالي و مطالبات از شرکت ياد شده به مبلغ 31.531ميليون ريال به شرح يادداشت ¬¬¬ 3-10-1-17 توضيحي صورت هاي مالي و سهامدار ديگر آن (شرکت بام و بنيان تجارت شرق) به شرح يادداشت 6-1-17 توضيحي صورت هاي مالي، مبلغ 85.217 ميليون ريال (شامل 4.850.000 يورو پرداختي به شرکت بام و بنيان تجارت شرق که توافق شده بود به شرکت آتواينوست پرداخت شود) ارائه نگرديده است. همچنين بنا به نظر مديريت شرکت مورد گزارش شرکت مزبور به دليل عدم وجود کنترل مالکانه از شمول تلفيق مستثني گرديده است که در اين خصوص نيز دلايل لازم ارائه نگرديده است. با توجه به مراتب فوق اعمال تعديلاتي از اين بابت در حسابها ضروري است، لکن تعيين آثار مالي آن بر صورت هاي مالي مورد گزارش، بدليل عدم دسترسي به مدارک و مستندات کافي در خصوص چگونگي بازيافت عناصر ياد شده در شرايط حاضر براي اين موسسه فراهم نمي باشد.
6. موجودي املاک در جريان ساخت به شرح توضيحات يادداشت 2-4-3-20توضيحي صورت هاي مالي، متعلق به شرکت فرعي تيسا کيش به مبلغ1.877ميليارد ريال، موضوع پروژه مشارکتي مرجان کيش(کيش روياي زندگي) با شرکت سرمايه گذاري و توسعه کيش مي باشد که به لحاظ نبود نقدينگي کافي در سنوات قبل،امکان ايفاي تعهدات ساخت در موعد مقرر(36ماهه) مقدور نگرديده و درنتيجه شريک مدعي جرائم ديرکرد ناشي از تاخير در اجرا بوده و پيش فروش برجهاي 2و3 متوقف و منوط به تعيين ميزان جرائم متعلقه، موکول گرديده است. ضمنا شرکت فرعي به موجب مکاتبات بعمل آمده با شريک مدعي آن مي باشد که هزينه هاي تحميل شده فراتر از تعهدات مندرج در قرارداد ميباشد و مذاکراتي به منظور توافق با شريک جهت تمديد مهلت تکميل پروژه و حل و فصل ادعاهاي مطرح شده از آن جمله تعيين تکليف ميزان تاخير مجاز يا غيرمجاز تاکنون به نتيجه نهايي منجر نگرديده است. لذا اگرچه تعديلاتي از اين بابت بر صورت هاي مالي مورد گزارش ضرورت مي نمايد، اما تعيين ميزان و آثار آن بر صورت هاي مالي مورد گزارش امکان پذير نگرديده است.
7. به موجب آراي صادره ديوان عدالت اداري در سال مالي مورد گزارش، پرونده مالياتي سال 1392 قطعي و ماليات عملکرد سال 1392 به مبلغ 35.856ميليون ريال پرداخت گرديده است. همچنين ماليات عملکرد سال 1387 و 1394 هم جمعا به مبلغ 14.687ميليون ريال پرداخت شده است که نسبت به شناسايي آثار آنان اقدام نگرديده است. مضافا اينکه در خصوص عملکرد سنوات 1390 و 1396 شرکتهاي فرعي جمعا مبلغ 8.008 ميليون ريال زيان به تاييد سازمان امور مالياتي رسيده است اما دارايي ماليات انتقالي از اين بابت شناسايي نگرديده است . لذا در صورت اصلاح حساب ها از اين بابت نتايج عملکرد دوره جاري و پيش پرداخت ها به ترتيب به مبالغ حدود 50.543 ميليون ريال کاهش، و همچنين زيان انباشته ابتداي دوره و دارايي ماليات انتقالي به مبلغ 8.008 ميليون ريال به ترتيب کاهش و افزايش خواهند يافت.
8. مانده تعهدات سررسيد شده از بابت تسهيلات دريافتي از بانک ها در تاريخ صورت وضعيت مالي، بالغ بر مبلغ 2.153ميليارد ريال مي باشد (موضوع يادداشت 31 توضيحي صورت هاي مالي) شايان ذکر است از اين بابت در هنگام تسويه تعهدات سررسيد شده فوق جرايمي متصور مي باشد . همچنين به موجب تاييديه دريافتي از بانک انصارمبلغ بدهي به ميزان مبلغ 1.168 ميليارد ريال بيش از مبلغ منعکس در دفاتر شرکت و عمدتا ناشي از جرايم تاخير عدم باز پرداخت مي باشد. با توجه به مراتب فوق اگر چه تعديلات قطعي از اين بابت بر حسابها ضروري مي نمايد اما تعيين آثار آن منوط به حل و فصل نهايي موارد با بانکهاي ذينفع مي باشد.
9. سرفصل حسابهاي دريافتني و ساير دريافتني ها و حسابهاي پرداختني و ساير پرداختني ها (يادداشت هاي 17 و28 توضيحي صورت هاي مالي) به ترتيب شامل مبالغ 125.831 ميليون ريال و 35984 ميليون ريال اقلام راکد و نقل از سنوات گذشته مي باشد که اقدامات شرکت جهت وصول و تصفيه مبالغ مزبور منجر به نتيجه نهايي نشده است. هر چند اعمال تعديلاتي از اين بابت ضروري است لکن در نبود شواهد و مدارک کافي تعيين تعديلات مورد لزوم و آثار آن بر صورت هاي مالي مورد گزارش براي اين موسسه امکان پذير نمي باشد.
10. تاييديه هاي درخواستي براي بانک هاي صادرات شعبه جمهوري، پارسيان شعبه مرکزي، گردشگري شعبه مرکزي و سامان شعبه مرکزي دريافت نشده است. مانده ي حساب هاي مربوطه با استفاده از صورت حساب هاي بانکي اثبات شده است اما اين موسسه نتوانسته است با استفاده از ساير روش هاي حسابرسي خود را درباره ي تعهدات احتمالي شرکت مورد گزارش به بانک هاي ياد شده و همچنين هر گونه تعديلاتي که ممکن بود در نتيجه ي دريافت تاييديه ها مشخص شود، متقاعد کند.

11. بر اساس بررسي اجمالي انجام شده، به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي 3 الي 9 و همچنين به استثناي آثار تعديلاتي که احتمالا در صورت نبود محدوديت مندرج در بند 10 فوق ضرورت مي¬يافت ، اين موسسه به مواردي که حاکي از عدم ارائه مطلوب صورت هاي مالي ياد شده، از تمام جنبه هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري باشد، برخورد نکرده است.

12. به شرح يادداشت 9-1-28 توضيحي صورت هاي مالي، به موجب دعوي مطروحه توسط بانک سرمايه عليه شرکت اصلي (بين المللي توسعه ساختمان) در خصوص سه فقره اعتبار ارزي دريافتي در سال 1391 مطابق بخشنامه شماره 321011/96 بانک مرکزي و به تبع آن راي شعبه تجديد نظر تعزيرات حکومتي استان تهران و ديوان عدالت اداري، شرکت محکوم به استرداد عين ارز گشايش شده به مبلغ 11.600.000 يورو گرديده است. لکن شرکت با استناد به اينکه اعتبارات مزبور در زمان گشايش با نرخ ارز آزاد مفتوح شده به آراء مزبور اعتراض نموده است. النهايه با اعمال تبصره ماده 23 آيين نامه اجرايي سازمان تعزيرات، پرونده مذکور به وزارت دادگستري ارسال و تحت شماره 13154 ثبت و در راستاي اعمال ماده 79 قانون آيين دادرسي ديوان عدالت اداري، پرونده به کارشناسي ارجاع و درحال بررسي مي باشد. شايان ذکر است از بابت اصل و جرائم تاخير تصفيه اعتبارات فوق، مبلغ حدود 615ميليارد ريال ذخيره توسط شرکت اصلي محاسبه و در حساب ها منظور گرديده است. لذا آثار پيشامدهاي مالي ناشي از اين امر منوط به رسيدگي و اعلام نظر مقامات قضائي مي باشد.
13. درخصوص دعاوي حقوقي مطروحه در پروژه روياي کيش شرکت فرعي تيسا کيش موارد زير حائز توجه مي باشد: 1-13) با عنايت به خاتمه قرارداد برج هاي 4 و 5 پروژه روياي کيش، شرکت هاي آريان پرداز سازه کيش و قهرمان پارس کيش (پيمانکاران پروژه) مبادرت به مطالبه خسارت شامل صورت وضعيت هاي تاييد نشده به ترتيب به مبالغ 38.527 ميليون ريال و 32.709 ميليون ريال نموده اند. پيگيري از طريق مراجع قضايي در جريان بوده و تا کنون منتج به صدور راي نگرديده است لذا آثار پيشامد هاي ناشي از اين امر منوط به اعلام نظر مقامات قضايي مي باشد. 2-13) بهاي تمام شده پروژه تيسا2 از بابت بهاي تمام شده زمين خريداري شده از سازمان منطقه آزاد کيش در اسفند 1390 مي باشد که به دليل عدم ساخت پروژه طبق برنامه توافق شده، سازمان منطقه آزاد کيش نسبت به اقدامات حقوقي به منظور خلع شرکت مبادرت و بموجب راي دادگاه تجديد نظر سال1397 موضوع قرارداد فسخ و از شرکت خلع يد گرديد.ليکن شرکت به راي صادره معترض بوده و اقدامات لازم در اجراي مفاد ماده 477 قانون آيين دادرسي کيفري در حال پيگيري مي باشد.
14. به شرح يادداشت 1-14 توضيحي صورت هاي مالي، با درخواست شرکت، پرونده موضوع زمين واقع در شمشک به هيات کارشناسي 5 نفره از سوي دادگاه ارجاع گرديده اما تاکنون نظر هيات مذکور به دادگاه ارائه نگرديده است با توجه به موارد فوق تداوم مالکيت شرکت بر ملک مذکور منوط به اعلام نظر مقامات قضايي مي باشد.
15. مبلغ 129ميليارد ريال طلب از آقاي سعيد رضايي (يادداشت 1-7-1-17توضيحي صورت هاي مالي) بابت فروش 19 واحد از واحدهاي پروژه هاي سعدي شيراز و رشديه تبريز راکد و نقل از سنوات گذشته مي باشد که جهت حصول مطالبات مزبور اقدام به تنظيم توافق نامه¬اي دال بر دريافت ما به ازاء ملکي از نامبرده گرديده است. تا تاريخ صدور اين گزارش موضوع توافق نامه فوق اجرايي نگرديده است.
16. درخصوص وضعيت اسناد مالکيت موارد زير حائز توجه مي باشد: 1-16) به شرح يادداشت هاي 3-4-20 و 3-2-4-20 توضيحي صورت هاي مالي، تعداد 6 قطعه زمين شرکت اصلي و واحدهاي ساختماني آماده فروش مربوط به پروژه هاي عرفان، سعادت آباد، اسپارو رشت، نگين دز دزفول، ساختمان هاي ناهيد، ياسمن، برج شقايق، قطعه 120شهرک رشديه تبريز، مجتمع حافظ عفيف آباد، مجتمع رشديه تبريز و ساختمان وصال متعلق به شرکت اصلي و املاک واقع در مجتمع مريم و کوه سنگي مشهد، روياي کيش، ساختمان پويا تبريز و طبقه دوم غربي کيش و بهاران متعلق به شرکت فرعي آ.س.پ، صرفا داراي مبايعه نامه بوده و فاقد اسناد مالکيت مي¬باشند. همچنين ملک مربوط به شاله شمشک شرکت فرعي آ.س.پ فاقد مبايعه نامه و سند مالکيت مي باشد. 2-16) مانده بدهي به آقاي خسرو بهرامي منعکس در يادداشت 7-1-28 توضيحي صورت هاي مالي، ناشي از مابه التفاوت ثمن معامله خريد ساختمان دفتر مرکزي شرکت و فروش تعدادي واحد تجاري از برج بين المللي تهران به نامبرده مي باشد، که به دليل عدم ايفاي تعهد نامبرده مبني بر نقل و انتقال قطعي و رسمي واحدهاي ساختماني دفتر مرکزي شرکت اصلي (بخارست)، شرکت نيز متقابلا از اقدام به انتقال اسناد مالکيت واحدهاي واگذار شده خودداري و مراتب از طريق مراجع قضايي در حال پيگيري مي باشد.
17. به شرح يادداشت هاي 13 و 20 توضيحي صورت هاي مالي، دارايي هاي ثابت مشهود و موجودي املاک متعلق به شرکت اصلي و شرکت هاي فرعي تيسا کيش، مهندسي ساخت پارس سازه و آ. س. پ در تاريخ صورت وضعيت مالي در قبال خطرات احتمالي، فاقد پوشش بيمه اي کافي و مناسب مي باشد.
18. به موجب برگ هاي تشخيص و قطعي صادره جهت ماليات عملکرد شرکت اصلي و فرعي سنوات 1391، 1395 الي 1398جمعا مبلغ 120.280ميليون ريال توسط سازمان امور مالياتي مطالبه و از اين بابت مبلغ 44.398 ميليون ريال پيش پرداخت ماليات و مبلغ 4.593ميليون ريال ذخيره در حساب ها موجود مي باشد. برگ هاي تشخيص و قطعي سنوات مزبور مورد اعتراض واقع و مراتب در هيات هاي حل اختلاف مالياتي تحت رسيدگي مي باشد، لکن تا تاريخ تنظيم اين گزارش منجر به صدور راي قطعي و نهايي نگرديده است. همچنين ماليات عملکرد سال 1398 برخي شرکت هاي فرعي مورد رسيدگي واقع نگرديده است. مضافا بابت ماليات و عوارض بر ارزش افزوده و جرائم سالهاي 1393، 1394، 1396 و 1397 شرکتهاي فرعي جمعا مبلغ 24.162 ميليون ريال از طرف مراجع مالياتي مطالبه شده است که موضوع مورد اعتراض شرکتها واقع و پرونده در هيات هاي حل اختلاف مربوطه در جريان رسيدگي مي باشد.
19. به شرح يادداشت 1-4-1-32 توضيحي صورت هاي مالي، اسناد مالکيت واحدهاي برج تهران، سعدي شيراز، واحدهاي تجاري و هتل نارنجستان گستر و ساختمان هاي پروژه بعثت، در ازاي تسهيلات مالي دريافتي از بانک گردشگري و صادرات، بعنوان وثيقه ترهين گرديده و تا زمان تصفيه کامل بدهي هاي بانکي امکان نقل و انتقال اسناد مالکيت براي شرکت مقدور نمي باشد. نتيجه گيري اين موسسه در اثر مفاد بندهاي 12 الي 19 فوق، مشروط نگرديده است.

20. مسئوليت"ساير اطلاعات" با هيات مديره شرکت است."ساير اطلاعات" شامل اطلاعات موجود در گزارش تفسيري مديريت است. اظهار نظر اين موسسه نسبت به صورت هاي مالي، در برگيرنده اظهار نظر نسبت به "ساير اطلاعات" نيست و نسبت به آن هيچ اطميناني اظهار نمي شود. در ارتباط با حسابرسي صورت هاي مالي، مسئوليت اين موسسه مطالعه"ساير اطلاعات"به منظور شناسايي مغايرت هاي با اهميت آن با صورت هاي مالي يا با اطلاعات کسب شده در فرآيند حسابرسي و يا تحريف هاي با اهميت است. در صورتيکه اين موسسه به اين نتيجه برسد که تحريف با اهميتي در "ساير اطلاعات"وجود دارد، بايد اين موضوع را گزارش کند. همان طور که در بخش"مباني نتيجه گيري مشروط" در بالا توضيح داده شده است، اين موسسه به اين نتيجه رسيده است که '' ساير اطلاعات '' حاوي تحريف هاي با اهميت به شرح بندهاي 3 الي 9 اين گزارش مي باشد. و همچنين اين موسسه به دليل عدم دسترسي به اطلاعات لازم، نتوانسته است شواهد حسابرسي کافي و مناسب در خصوص بند 10 گزارش بدست آورد. از اين‌رو، اين موسسه نمي‌تواند نتيجه‌گيري کند که «ساير اطلاعات» در ارتباط با اين موضوع حاوي تحريف بااهميت است يا خير.

21. موارد عدم رعايت چک ليست رعايت ضوابط و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به شرح زير مي باشد: 1-21) مفاد بند 1 ماده 7 دستورالعمل اجرايي افشاي اطلاعات شرکت هاي ثبت شده نزد سازمان درخصوص افشاي صورت مالي و گزارش تفسيري مديريت سالانه حداقل 10روز قبل از برگزاري مجمع عمومي عادي . 2-21) مفاد بند 2 ماده 7 دستورالعمل اجرايي افشاي اطلاعات شرکت هاي ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار افشاي گزارش فعاليت هيات مديره حداقل 10روز قبل از برگزاري مجمع عمومي عادي. 3-21) مفاد ماده 12مکرر دستورالعمل اجرايي افشاي اطلاعات شرکت هاي ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار درخصوص افشاي گزارش کنترل داخلي حداقل 10روز قبل از برگزاري مجمع عمومي عادي . 4-21) مفاد ماده 5 دستورالعمل انضباطي ناشران پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران درخصوص پرداخت سود تقسيمي ظرف مهلت قانوني مقرر . 5-21) مفاد ماده 9 دستورالعمل انضباطي ناشران پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران درخصوص ارائه دلايل زيان دهي و برنامه هاي آتي شرکت حداکثر ظرف مدت 2ماه پس از ارائه صورت هاي مالي سالانه حسابرسي شده، براي رفع موانع و سود آور شدن شرکت به سازمان بورس . 6-21) مفاد بند 10 ماده 25 دستورالعمل پذيرش اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران درخصوص انطباق آخرين اساسنامه شرکت مطابق با اساسنامه نمونه شرکت هاي سهامي عام ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار . 7-21) مفاد ماده 30 اساسنامه نمونه شرکت هاي سهامي عام ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار درخصوص غيبت اعضاي هيات مديره بيش از 4جلسه متوالي در جلسات هيات مديره .
22. 22)موارد عدم رعايت مفاد مواد دستورالعمل حاکميت شرکتي شرکتهاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار و فرابورس به شرح زير مي باشد: شماره مادهموضوع ماده 15تشکيل کميته ريسک و جبران خدمات ماده 16استقرار فرآيند ارزيابي اثربخشي هيات مديره ، مدير عامل ، کميته حسابرسي و ساير کميته هاي تخصصي توسط هيات مديره ماده 19 تصويب منشور هيات مديره ماده 20 ارائه گزارش مدير عامل از عملکرد خود به هيات مديره ماده 24تعيين و تصويب هيات مديره به منظور ترتيب و برگزاري جلسات هيات مديره براي دوره هاي شش ماهه ماده 25تعيين اولويت دستورجلسات آتي هيات مديره مطابق با راي اکثريت اعضا ماده 42افشاي مشخصات کامل و تجارب و و حقوق و مزاياي مديران و ساير اطلاعات در پايگاه اينترنتي شرکت
23. در ارتباط با رعايت مفاد دستورالعمل کنترل¬هاي داخلي براي ناشران پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ايران چک ليست رعايت الزامات کنترلهاي داخلي حاکم بر گزارشگري مالي ابلاغي توسط سازمان مورد بررسي قرار گرفته است . براساس بررسي هاي انجام شده و با توجه به محدوديت هاي ذاتي کنترل¬هاي داخلي،به استثناي عدم تدوين منشور اخلاقي اين موسسه به مواردي حاکي از وجود نقاط ضعف با اهميت در کنترلهاي داخلي حاکم بر گزارشگري مالي طبق چارچوب فصل دوم دستورالعمل مذکور ، برخورد نکرده است .
24. در اجراي ماده 33 دستورالعمل اجرايي مبارزه با پولشويي توسط حسابرسان، رعايت مفاد قانون مزبور و آيين نامه ها و دستورالعملهاي اجرايي مرتبط، در چارچوب چک ليستهاي ابلاغي مرجع ذيربط و استانداردهاي حسابرسي، توسط اين مؤسسه مورد ارزيابي قرارگرفته است. در اين خصوص به استثناي تهيه و تدوين برنامه هاي مبارزه با پولشويي و آموزش کارکنان، اين مؤسسه به موارد با اهميتي حاکي از عدم رعايت قوانين و مقررات ياد شده باشد، برخورد نکرده است.

12خرداد1400
موسسه حسابرسي شاخص انديشان
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه شاخص انديشان Jahangir Rezaie [Sign]8003321400/03/13 00:04:27
شريک موسسه شاخص انديشان Hamidreza Shayan [Sign]8311801400/03/13 00:06:22
مدير موسسه شاخص انديشان Alireza Shayan [Sign]8110301400/03/13 00:08:53