icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای

EN
شرکت:
فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه  
سرمایه ثبت شده:
450,411
نماد:
رفاه
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
471101
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای  6 ماهه منتهی به 1398/01/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1398/07/30
وضعیت ناشر:
ثبت شده پذیرفته نشده
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


گزارش بررسی اجمالی
به هیئت مدیره فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه

1. 1-ترازنامه شرکت فروشگاههاي زنجيره اي رفاه (سهامي عام) در تاريخ 31 فروردين 1398 و صورتهاي سودوزيان و جريان وجوه نقد آن براي دوره مياني شش ماهه منتهي به تاريخ مزبور، همراه با يادداشت‌هاي توضيحي 1 تا 31 پيوست، مورد بررسي اجمالي اين مؤسسه قرار گرفته است. مسئوليت¬صورتهاي مالي ميان دوره¬اي با هيأت¬مديره شرکت است. مسئوليت اين مؤسسه، بيان نتيجه¬گيري درباره صورتهاي مالي يادشده براساس بررسي اجمالي انجام شده است.

2. 2-به استثناي محدوديت¬¬هاي مندرج در بندهاي (3)، (7) و (8) زير، بررسي اجمالي اين مؤسسه براساس استاندارد بررسي اجمالي 2410، انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعـات مالي ميان¬دوره¬اي شامل پرس¬وجو، عمدتـا از مسئـولين امـور مالي و حسابـداري و به¬کارگيري روشهاي تحليلي و ساير روشهاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورتهاي مالي است و در نتيجه، اين مؤسسه نمي¬تواند اطمينان يابد از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسائي است، آگاه مي¬شود و از اين رو، اظهارنظر حسابرسي ارائه نمي¬کند.

3. 3-با توجه به عدم استقرار کامل سيستم حسابداري انبار، موجودي کالا و قيمت تمام شده جديد در شرکت، گردش موجودي کالا و محاسبات مربوط به قيمت تمام شده کالاي فروش رفته و موجودي کالاي پايان دوره جاري به نحو مناسب و متکي به سيستم مذکور تهيه و ارائه نگرديده است. در اين شرايط به دليل عدم دسترسي به مستندات تکميلي متکي به سيستم جامع فوق، تعيين آثار تعديلات احتمالي ناشي از مغايرت موجودي کالا و قيمت تمام شده کالاي فروش رفته براي اين مؤسسه امکان پذير نگرديده است.
4. 4-سرفصل دريافتني¬هاي تجاري و غيرتجاري و پيش پرداختهاي سرمايه¬اي موضوع يادداشت¬هاي توضيحي 5 و 10، شامل مبلغ 711 ميليارد ريال مطالبات راکد و سنواتي بوده که بابت بخشي از آنها مبلغ 368 ميليارد ريال در سنوات قبل ذخيره مطالبات مشکوک¬الوصول در حسابها لحاظ شده است. با عنايت به وضعيت حسابهاي دريافتني مزبور و در نبود مستندات و اطلاعات تکميلي مورد نياز، تعيين حداقل ذخيره مورد لزوم مازاد بر مبلغ 368 ميليارد ريال ذخيره موجود در حسابها که لحاظ داشتن آن در رعايت استانداردهاي حسابداري ضروري به نظر مي¬رسد، امکان پذير نگرديده است.
5. 5-موارد حائز اهميت در رابطه با وضعيت مالياتي شرکت به شرح زير است: الف)بشرح يادداشت توضيحي 12، ذخيره ماليات عملکرد سال مالي منتهي به 30 مهر 1397 و دوره جاري براساس سود مشمول ماليات ابرازي در حسابها لحاظ گرديده است. در اين خصوص با توجه به مباني و مقررات مالياتي ايجاد ذخيره ماليات براي عملکرد دوره¬هاي مذکور در رعايت استانداردهاي حسابداري، حداقل به ميزان 90 ميليارد ريال ضروري به نظر مي¬رسد. ب)همانطور که در يادداشت توضيحي 1-3-5 مندرج است، مازاد ماليات و عوارض بر ارزش افزوده مطالبه شده براي سالهاي 1388 الي 1396 بابت اصل و جرائم متعلقه بالغ بر 1,695 ميليارد ريال (اصل 1,108 ميليارد ريال و جرائم 587 ميليارد ريال) بوده که به دليل اعتراض شرکت پرونده امر توسط مراجع مالياتي در دست رسيدگي مي¬باشد و دفاتر شرکت در ارتباط با ماليات و عوارض بر ارزش افزوده سال 1397 لغايت دوره مالي جاري توسط مأموران مالياتي مورد رسيدگي قرار نگرفته است. همچنين در رابطه با ماليات حقوق و تکليفي سال مالي منتهي به 30/7/1395 مبلغ 21 ميليارد ريال بابت اصل و جرائم مربوطه مطالبه شده که مورد اعتراض شرکت قرار گرفته است. اگرچه در رعايت استانداردهاي حسابداري ايجاد ذخيره براي موارد مذکور ضروري بوده معهذا تعيين مبلغ ذخيره تا زمان خاتمه رسيدگي مراجع مالياتي و قطعيت مالياتهاي مطالبه شده امکان پذير نمي¬باشد.
6. 6-در رعايت استانداردهاي حسابداري لازم بود صورتهاي مالي تلفيقي گروه (مشتمل بر شرکت اصلي و شرکتهاي فرعي مندرج در يادداشت توضيحي 1-8) همراه با صورتهاي مالي شرکت اصلي براي دوره منتهي به 31 فروردين 1398 و اقلام مقايسه¬اي آن تهيه و ارائه مي¬شد و اطلاعات مربوط به سرمايه¬گذاريهاي موضوع يادداشت مذکور نيز به نحو مناسب افشاء مي-گرديد.
7. 7-صورتهاي مالي حسابرسي شده شرکت آروين بازار پارس موضوع يادداشت توضيحي 1-8، براي دوره منتهي به 31 فروردين 1398 ارائه نگرديده و در اين شرايط از آثار احتمالي ناشي از عدم امکان انجام رسيدگيهاي لازم نسبت به سرمايه¬گذاري مذکور به دليل عدم دسترسي به صورتهاي مالي آن شرکت، اطلاعي حاصل نشده است.
8. 8-طبق مندرجات يادداشت توضيحي 2-1-5، مانده مطالبات از شرکتهاي فرعي آروين بازار پارس و گروه مديريت سرمايه رفاه به ترتيب بالغ بر 715 ميليارد ريال و 1,906 ميليارد ريال (مانده طبق دفاتر شرکت با مانده طبق دفاتر شرکت فرعي مديريت سرمايه رفاه داراي مغايرتي نامساعد به مبلغ 1,440 ميليارد ريال مي¬باشد) و به شرح يادداشت توضيحي 1-7، پيش پرداختهاي انجام شده جهت خريد کالا از شرکتهاي فدک ياس اسپادانا، آروين آژند آسيا و صنايع بسته بندي ميلاد به ترتيب بالغ بر 158 ، 411 و 60 ميليارد ريال مي¬باشد. از آنجائيکه حسب مورد چگونگي وصول، زمان بازپرداخت، تسويه و تحويل کالاي موضوع پيش پرداختهاي انجام شده مشخص نبوده، تعيين آثار احتمالي ناشي از وصول، تسويه و رفع مغايرت اقلام مذکور و عدم النفع ناشي از عدم تسويه بموقع آنها که جمع آن بالغ بر 3,250 ميليارد ريال مي¬باشد براي اين مؤسسه امکان پذير نگرديده است.

9. 9- براساس بررسي اجمالي انجام شده، به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي (4) الي (6) و همچنين به استثناي آثار تعديلاتي که احتمالا در صورت نبود محدوديت¬هاي مندرج در بندهاي (3)، (7) و (8) ضرورت مي¬يافت، اين مؤسسه به مواردي¬که حاکي از عدم ارائه مطلوب صورتهاي مالي يادشده در بالا، از تمام جنبه¬هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري باشد، برخورد نکرده است.

10. 10-مستندات مربوط به انتقال رسمي مالکيت 19 قطعه از زمينهاي شرکت (يادداشت توضيحي 3-10) به بهاي تمام شده 61 ميليارد ريال که ساختمان و مستحدثات بنا شده بر روي آنها به بهاي تمام شده 121 ميليارد ريال مي¬باشد، و همچنين اصل اسناد مالکيت 13 فقره از املاک شرکت به بهاي تمام شده 142 ميليارد ريال ملاحظه نگرديده است.

11. 11-دستورالعمل¬ها و آئين نامه¬هاي مالي و معاملاتي شرکت به¬روز رساني نشده و به دليل عدم استقرار کامل سيستم مکانيزه موجودي کالا (انبار و بهاي تمام شده) و عدم ارتباط کامل آن با سيستم فروش و مالي، اعمال کنترلهاي داخلي مناسب نسبت به عمليات مرتبط با آن، با توجه به پراکندگي فروشگاهها در تهران و شهرستانها و عدم دسترسي به اطلاعات بصورت مستمر امکان پذير نمي¬باشد.
12. 12-اقدامات و پيگيريهاي بعمل آمده در رابطه با تکاليف مقرر در مجمع عمومي عادي سالانه مورخ 30/11/1398 در رابطه با موارد مندرج در بندهاي (4)، (5)، (6)، (7)، (8)، (10)، (11) و (14) اين گزارش و همچنين تهيه صورت تطبيق حسابهاي فيمابين با اشخاص طرف حساب منجر به نتيجه نهايي نگرديده است.
13. 13-با توجه به خاتمه دوره 2 ساله تصدي اعضاي هيأت مديره منتخب در مجمع عمومي عادي بطور فوق¬العاده مورخ 28/2/1396، تا تاريخ اين گزارش اقدام مقتضي درخصوص دعوت مجمع عمومي عادي بطور فوق¬العاده نوبت دوم (با توجه به عدم حصول حد نصاب مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده مورخ 21/2/1398) جهت انتخاب اعضاي هيأت مديره صورت نگرفته است.
14. 14-اهم موارد مرتبط با عدم رعايت مقررات و ضوابط حاکم بر شرکتهاي ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (ثبت شده پذيرفته نشده) بشرح زير است: -تأخير در افشاء صورتهاي مالي ميان دوره¬اي 3 و 6 ماهه حسابرسي نشده حداکثر 30 روز پس از پايان مقاطع 3 ماهه. -عدم افشاي صورتهاي مالي ميان دوره¬اي 6 ماهه حسابرسي شده حداکثر 60 روز بعد از پايان دوره 6 ماهه. -عدم رعايت واريز سود مصوب تقسيم شده از طريق حساب بانکي واسط و يا حسابهاي اعلام شده و همچنين عدم رعايت ماده 240 اصلاحيه قانون تجارت. -تأخير در افشاي فوري و متن تصميمات مجمع عمومي عادي سالانه مورخ 30/11/1397. -عدم رعايت مدت 10 روزه مربوط به ارائه صورتجلسه مجمع عمومي عادي سالانه به مرجع ثبت شرکتها. -عدم افشاي فوري برخي از تغييرات اعضاي هيأت مديره. -تأخير در افشاي جدول زمان بندي پرداخت سود نقدي پيشنهادي توسط هيأت مديره حداقل 10 روز قبل از برگزاري مجمع عمومي عادي. -عدم افشاي فوري برخي اطلاعات بااهميت (ازجمله واگذاري فروشگاه جمهوري، برخي مناقصه¬ها و قراردادهاي بااهميت) و معاملات با اشخاص وابسته.

25دی1398
موسسه حسابرسي بهمند
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه بهمند Mohammad Reza Arezoumand Somehsaraei [Sign] 1398/10/26 16:24:07
مدير موسسه بهمند Ali Mashreghi Arani [Sign]8007351398/10/26 16:31:29