icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای تلفیقی

EN
شرکت:
نفت ايرانول
سرمایه ثبت شده:
2,000,000
نماد:
شرانل( شرانول )
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
230802
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای تلفیقی  6 ماهه منتهی به 1398/06/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1398/12/29
وضعیت ناشر:
پذيرفته شده در فرابورس ايران
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد

این اطلاعیه اصلاحیه اطلاعیه شماره ( 589202 ) می باشد. نسخه قبلی اطلاعیه را می توانید در اینجا مشاهده نمایید

دلایل اصلاح:جناب آقاي ولي اله جعفري با سلام احتراما اصلاحات اطلاعات و صورت‌هاي مالي مياندوره‌اي منتهي به 1398/06/31 جهت بررسي خدمتتان تقديم ميگردد با تشکر عيسي اسحاقي
گزارش بررسی اجمالی
به هیئت مدیره نفت ايرانول

1. صورت وضعيت مالي شرکت نفت ايرانول (سهامي‌‌ عام) در تاريخ 31 شهريور ماه 1398 و صورتهاي سود و زيان، صورت تغييرات در حقوق مالکانه و جريانهاي نقدي شرکت براي دوره مالي شش‌ماهه منتهي به تاريخ مزبور، همراه با يادداشتهاي توضيحي 1 تا 37 پيوست، مورد بررسي اجمالي اين مؤسسه قرار گرفته است. مسئوليت صورتهاي مالي ميان‌ دوره‌اي با هيات ‌مديره شرکت است. مسئوليت اين مؤسسه، بيان نتيجه‌گيري درباره صورتهاي مالي ياد شده بر اساس بررسي اجمالي انجام شده، است.

2. بررسي اجمالي اين مؤسسه بر اساس استاندارد بررسي اجمالي 2410، انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعات مالي ميان‌دوره‌اي شامل پرس و جو، عمدتا ‌ از مسئولين امور مالي و حسابداري و بکار گيري روشهاي تحليلي و ساير روشهاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورتهاي مالي است و در نتيجه، اين مؤسسه نمي‌تواند اطمينان يابد از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسايي است، آگاه مي‌شود و از اين ‌رو، اظهارنظر حسابرسي ارايه نمي‌کند.

3. وضعيت سرفصل دريافتني‌هاي تجاري (يادداشت 16 صورتهاي مالي) شامل مبلغ 1.989 ميليارد ريال مانده مطالبات سنواتي شرکت اصلي به شرح زير مي‌باشد: الف- مطالبات سنواتي ارزي جمعا به مبلغ 864 ميليارد ريال (شامل مبلغ 678 ميليارد ريال مانده مطالبات ناشي از فروش محصولات در سال 1393 با واسطه گري شرکت نگين ستاره تارا و مبلغ 151 ميليارد ريال فروش صادراتي به شرکت MES (به نمايندگي ممداف) و مبلغ 35 ميليارد ريال ساير مطالبات ارزي). ب- مطالبات سنواتي داخلي به مبلغ 1.125 ميليارد ريال که نسبت به اين مطالبات مبلغ 83 ميليارد ريال ذخيره مطالبات مشکوک الوصول در حسابها منظور شده است. در اين ارتباط عليرغم اقدامات و پيگيريهاي در جريان توسط واحد حقوقي شرکت (يادداشت 1-16 صورتهاي مالي) درخصوص وصول مانده مطالبات از شرکتهاي خارجي با واسطه گري شرکت نگين ستاره تارا (سهامي خاص) (اقدام براي وصول چکهاي دريافتي از شرکتهاي مزبور به عنوان وثايق) بر عليه شرکت مزبور و مديران آن و همچنين نسبت به وصول مانده مطالبات ارزي و ريالي از ساير مشتريان، تا تاريخ مورد گزارش منجر به وصول بخش عمده مطالبات نشده است. بنا به مراتب فوق، به نظر اين موسسه ايجاد مبلغ 1.505 ميليارد ريال ذخيره مطالبات مشکوک الوصول علاوه بر مانده 83 ميليارد ريال موجود در حسابها ضروري مي‌باشد. در صورت اعمال تعديلات مزبور سود سال جاري و سود انباشته ابتداي سال هر کدام به ترتيب به مبالغ 151 و 1354 ميليارد ريال و مانده دريافتني‌هاي تجاري معادل مبلغ 1.505 ميليارد ريال، کاهش مي‌يابد.

4. بر اساس بررسي اجمالي انجام شده، به استثناي آثار موارد مندرج در بند (3)، اين موسسه به مواردي که حاکي از عدم ارايه مطلوب صورتهاي مالي ياد شده، از تمام جنبه‌هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري باشد، برخورد نکرده است.

5. همانگونه که در يادداشت 2-12 صورتهاي مالي درج گرديده، اسناد مالکيت زمين کارخانه روغن سازي تهران، کارخانه حشره کش پرکني و بريم آبادان تا تاريخ تهيه اين گزارش به نام شرکت منتقل نشده است.

6. مسئوليت "ساير اطلاعات" با هيات مديره شرکت است. "ساير اطلاعات" شامل اطلاعات موجود در گزارش تفسيري مديريت است. نتيجه گيري اين موسسه نسبت به صورتهاي مالي، دربرگيرنده اظهارنظر نسبت به "ساير اطلاعات" نيست و نسبت به آن هيچ نوع اطميناني اظهار نمي‌شود. در ارتباط با بررسي اجمالي صورتهاي مالي ميان دوره‌اي، مسئوليت اين موسسه مطالعه "ساير اطلاعات" به منظور شناسايي مغايرت‌هاي با اهميت آن با صورتهاي مالي يا با اطلاعات کسب شده در فرآيند بررسي اجمالي و يا تحريف‌هاي با اهميت است. در صورتيکه اين موسسه به اين نتيجه برسد که تحريف با اهميتي در "ساير اطلاعات" وجود دارد، بايد اين موضوع را گزارش کند. در اين خصوص، موارد مذکور در بند (3) فوق بر ساير اطلاعات موثر بوده که آثار آن به نحو مناسب در گزارش مزبور منعکس نشده است.

7. در ارتباط با عمليات ارزي شرکت موارد زير قابل ذکر است: الف- بنا به شرايط حاکم بر وضعيت کشور ناشي از تحريم‌هاي اعمال شده در سالهاي اخير، فروشهاي صادراتي و خريدهاي خارجي حسب مورد بدون تشريفات معمول اعتبارات اسنادي انجام گرديده است. مضافا به دليل نداشتن حساب جاري ارزي نزد بانکهاي خارجي از طرف شرکت، دريافت و پرداختهاي ارزي (شامل دريافت وجوه حاصل از فروشهاي صادراتي و مطالبات ارزي شرکت و پرداختهاي ناشي از خريدهاي خارجي و نيز انتقال و يا تبديل وجوه ارزي بنا به درخواست شرکت) از طريق صرافي‌ها صورت پذيرفته است. ب- وضعيت ارز حاصل از صادرات و الزام به انتقال بخشي از آن به چرخه اقتصادي به ويژه مبالغ انتقالي به سامانه نيما ظرف مهلت‌هاي تعيين شده در مصوبه هيات وزيران مورخ 16/05/1397 و ساير مصوبـات در يـادداشـت 1-34 توضيح داده شده است. در اين ارتباط طي بررسي‌هاي انجام شده در چارچوب استانداردهاي حسابرسي و مقررات ارزي مندرج در مصوبه مزبور، اگرچه اين موسسه موارد با اهميت مغاير با مقررات فوق را ملاحظه ننموده، ليکن قطعيت تطبيق مبالغ انتقالي با ميزان تعهدات ارزي شرکت به شرح مصوبه مزبور موکول به رسيدگي نهايي کارگروه تعيين شده در تبصره بند 3 مصوبه فوق مي‌باشد.
8. ضوابط و مقررات وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار به شرح زير رعايت نشده است: الف- افشاي تغيير نمايندگان اعضاي حقوقي هيات مديره (تغيير نمايندگان شرکت نفت و گاز پتروشيمي تامين و سرمايه گذاري صبا تامين)
9. دستورالعمل حاکميت شرکتي شرکتهاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار و فرابورس ايران در مورد بندهاي "ب" ماده 19، تبصره 2 ماده 15، تبصره‌هاي 1 و 2 ماده 21، تبصره ماده 23، بند 5 ماده 6، "ب" ماده 24، ماده 27 عمدتا در مورد منشور هيات مديره، عدم تشکيل کميته انتصابات، ارايه رويه‌هاي اجرايي دبيرخانه هيات مديره و تصويب آن در هيات مديره، پرداخت به موقع سود سهام، ترتيب و تاريخ برگزاري جلسات هيات مديره در دوره‌هاي شش ماهه و اطلاعات قابل درج در پايگاه اينترنتي، رعايت نشده است.

09آذر1398
موسسه حسابرسي هشيار بهمند
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه هشيار بهمند Abbas Hoshi [Sign]88008991398/09/23 16:12:10
مدير موسسه هشيار بهمند Hamid Yazdan Parasti [Sign]8009121398/09/23 16:15:24