icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای تلفیقی

EN
شرکت:
لامپ پارس شهاب
سرمایه ثبت شده:
729,000
نماد:
بشهاب
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
315001
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای تلفیقی  6 ماهه منتهی به 1402/06/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1402/12/29
وضعیت ناشر:
پذيرفته شده در بورس تهران
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


گزارش بررسی اجمالی
به هیئت مدیره لامپ پارس شهاب

1. 1-صورت وضعيت‏هاي مالي تلفيقي و جداگانه شرکت لامپ پارس شهاب (سهامي عام) به تاريخ 31 شهريور 1402 و صورتهاي سود و زيان، تغييرات در حقوق مالکانه و جريانهاي نقدي تلفيقي و جداگانه شرکت براي دوره مياني شش ماهه منتهي به تاريخ مزبور، همراه با يادداشت‏هاي توضيحي 1 تا 38 پيوست، مورد بررسي اجمالي اين موسسه قرار گرفته است. مسئوليت صورتهاي مالي ميان دوره‌اي با هيات مديره شرکت است. مسئوليت اين موسسه، بيان نتيجه گيري درباره صورتهاي مالي ياد شده بر اساس بررسي اجمالي انجام شده است.

2. 2-به‏استثناي محدوديت مندرج در بند 3-3 ، بررسي اجمالي اين مؤسسه بر اساس "استاندارد بررسي اجمالي 2410 " انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعات مالي ميان دوره‌اي شامل پرس و جو، عمدتا از مسئولين امور مالي و حسابداري و به کارگيري روش‏هاي تحليلي و ساير روشهاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورتهاي مالي است و در نتيجه، اين موسسه نمي‌تواند اطمينان يابد از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسايي است، آگاه مي‌شود و از اين رو، اظهار نظر حسابرسي ارايه نمي‌کند.

3. 3-اهم موارد قابل ذکر درخصوص فرآيند تلفيق صورتهاي مالي به‏شرح زير است: 1-3- صورت تغييرات در حقوق مالکانه تلفيقي شامل مبلغ 276.980 ميليون ريال آثار ناشي از تفاوت بهاي تمام شده تحصيل 65/21 درصد از سهام شرکت فرعي توسعه صنايع روشنايي خزرشيد با خالص ارزش دفتري دارايي‏هاي شرکت‏هاي فرعي توسعه صنايع روشنايي خزرشيد و صنعتي قطعه‏سازان خزرکوشا بوده که به دليل عدم دسترسي به ارزش منصفانه خالص داراييهاي شرکت‏هاي مذکور در زمان تحصيل سرمايه گذاري، تعيين تفاوت سهم شرکت اصلي از تفاوت ارزش منصفانه خالص دارايي‏ها با بهاي تمام شده سرمايه‏گذاري و آثار آن بر صورتهاي مالي تلفيقي براي اين موسسه ميسر نگرديده است.
3. 3-اهم موارد قابل ذکر درخصوص فرآيند تلفيق صورتهاي مالي به‏شرح زير است: 2-3- در سال مالي گذشته، معادل65/67 درصد از سهام شرکت توسعه صنايع روشنايي خزر شيد (به واسطه تحصيل 65/21 درصد در تاريخ 18/11/1401 ) به تملک شرکت اصلي درآمده است. ليکن جمع داراييها و بدهيهاي شرکت مذکور و شرکت صنعتي قطعه‏سازان خزر کوشا (شرکت فرعي شرکت توسعه صنايع روشنايي خزرشيد) به ترتيب به مبالغ 410.485 و 676.891 ميليون ريال در پايان سال 1401، در فرايند تلفيق اقلام مقايسه‏اي صورتهاي مالي لحاظ نشده است.
3. 3-اهم موارد قابل ذکر درخصوص فرآيند تلفيق صورتهاي مالي به‏شرح زير است: 3-3- صورتهاي مالي ميان‏دوره‏اي تلفيقي شامل صورت‏هاي مالي بررسي اجمالي نشده شرکت‏هاي فرعي صنعتي قطعه‏سازان خزر کوشا و پارس شهاب نقره بوده که جمع دارايي‏ها، بدهي‏ها و درآمد آنها به ترتيب مبلغ 147.483 ، 251.327 و 8.487 ميليون ريال است. با عنايت به مراتب فوق، تعيين تعديلات احتمالي، که در صورت انجام بررسي اجمالي بر صورتهاي مالي ضرورت مي‏يافت، امکان‏پذير نمي‏باشد.
4. 4-به موجب برگ‏هاي قطعي و تشخيص، ماليات بر درآمد عملکرد سالهاي 1399 و 1400 شرکت اصلي جمعا به مبلغ 220.633 ميليون ريال تعيين گرديده، که از اين بابت مبلغ 147.970 ميليون ريال بدهي محاسبه و پرداخت شده (يادداشت توضيحي 2-28). و از بابت ماليات بر درآمد سال مالي گذشته و دوره مالي مورد رسيدگي بر مبناي درآمد مشمول ماليات ابرازي جمعا مبلغ 174.161 ميليون ريال بدهي در دفاتر منظور و يا پرداخت شده است. با عنايت به قوانين و مقررات حاکم و روند رسيدگي سال‏هاي گذشته وجود بدهي مازاد بر مبالغ منعکس در دفاتر حداقل به مبلغ 52.140 ميليون ريال محرز بوده، ليکن تعيين تعديلات قطعي از بابت موارد مطروحه منوط به رسيدگي و اعلام نظر مراجع ذيصلاح مي باشد.
5. 5-سرفصل ذخاير شرکت اصلي به مبلغ 93.228 ميليون ريال (يادداشت توضيحي30) مربوط به گارانتي محاسبه شده در سال‏هاي گذشته بوده، ليکن هزينه گارانتي براي دوره مورد گزارش و سال مالي قبل محاسبه نشده است. با عنايت به مراتب فوق تعديل مانده ابتداي دوره سرفصل مذکور و به تبع آن محاسبه هزينه گارانتي براي دوره مورد رسيدگي ضرورت داشته ليکن بدليل عدم دسترسي به مستندات کافي ازجمله ميزان کالاهاي برگشتي مشمول گارانتي در سالهاي اخير تعيين آثار آن بر صورتهاي مالي درحال حاضر براي اين موسسه ميسر نگرديده است.
6. 6-پرداختني‏هاي تجاري گروه شامل مبلغ 155.285 ميليون ريال، معادل 686.496 دلار آمريکا، بدهي ارزي شرکت فرعي صنعتي قطعه‏سازان خزرکوشا (يادداشت توضيحي 3-1-27) انتقالي از سال‏هاي گذشته بوده که از سال 1400 تاکنون به نرخ ارز قابل دسترس تسعير نشده است. شواهد موجود نشانگر اختلاف نظر از بابت وجود بدهي ياد شده مي‏باشد. با عنايت به مراتب فوق به‏دليل عدم دسترسي به مستندات مربوط به نحوه ايجاد تعهد و دلايل عدم تسويه آن تاکنون و همچنين دليل عدم تسعير بدهي ارزي به نرخ ارز قابل دسترس در تاريخ صورت وضعيت مالي، تعيين تعديلات ضروري و آثار آن بر صورتهاي مالي درحال حاضر براي اين مؤسسه ميسر نشده است.

7. 7- بر اساس بررسي اجمالي انجام شده، به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي 1-3 ، 2-3 و 4 الي 6 و همچنين به‏استثناي آثار تعديلاتي که احتمالا در صورت نبود محدوديت مندرج در بند 3-3 ضرورت مي‏يافت، اين موسسه به مواردي که حاکي از عدم ارايه مطلوب صورتهاي مالي ياد شده، از تمام جنبه‌هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري باشد، برخورد نکرده است.

8. 8-صورتهاي مالي دوره مالي منتهي به 31 شهريور 1401 و سال مالي منتهي به 29 اسفند 1401 شرکت توسط موسسه حسابرسي ديگري مورد بررسي اجمالي و حسابرسي قرار گرفته و در گزارش‏هاي مورخ 14 آذر 1401 و 3 تير 1402 آن موسسه نسبت به صورتهاي مالي ميان دوره‏اي و ساليانه به ترتيب نتيجه گيري "مشروط" و نظر"مقبول" اظهار شده است.

9. 9-مسئوليت "ساير اطلاعات" با هيات مديره شرکت است. "ساير اطلاعات" شامل اطلاعات موجود در گزارش تفسيري مديريت است. نتيجه‏گيري اين موسسه نسبت به صورتهاي مالي، در بر گيرنده نتيجه‏گيري نسبت به "ساير اطلاعات" نيست و نسبت به آن هيچ نوع اطميناني اظهار نمي شود. در ارتباط با بررسي اجمالي صورتهاي مالي، مسئوليت اين موسسه مطالعه" ساير اطلاعات" به منظور شناسايي مغايرت‏هاي با اهميت آن با صورتهاي مالي يا با اطلاعات کسب شده در فرآيند بررسي اجمالي و يا تحريف‏هاي با اهميت است. در صورتي که اين موسسه به اين نتيجه برسد که تحريف با اهميتي در "ساير اطلاعات" وجود دارد بايد اين موضوع را گزارش کند. در اين خصوص بخشي از موضوعات مندرج در ضوابط تهيه گزارش تفسيري مديريت از جمله الف) تجزيه و تحليل و مقايسه مصارف انجام شده در دوره جاري و دوره مشابه سال قبل و محدوديت‏هاي مربوط به مصارف و اقدامات در خصوص کنترل هزينه‏ها، ب) ارايه جدول تحليل حساسيت سود به ازاي هر سهم طبق ابلاغيه شماره 161335/121 سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنين ارايه مباني و نحوه محاسبات رعايت نگرديده است. همان‏طور که در بندهاي 1-3 ، 2-3 و 4 الي 6 مباني نتيجه‏گيري مشروط در بالا توضيح داده شده، ساير اطلاعات در رابطه با موارد ذکر شده داراي تحريف بااهميت بوده و همچنين اين مؤسسه به دليل عدم دسترسي به اطلاعات لازم نتوانسته شواهد کافي و مناسب درخصوص موارد ذکر شده در بند 3-3 اين گزارش را به‏دست آورد. از اين رو نمي‏توان نتيجه‏گيري کرد که ساير اطلاعات در ارتباط با موضوع مندرج در بند فوق حاوي تحريف بااهميت است يا خير.

10. 10-ضوابط و مقررات وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار درخصوص مقررات و ضوابط حاکم بر شرکت‏هاي پذيرفته شده در بورس به‏شرح زير رعايت نشده است: - مفاد تبصره 8 ماده 7 در خصوص عدم مطابقت کامل گزارش تفسيري مديريت با ضوابط ابلاغي سازمان بورس - مفاد ماده 10 در خصوص افشا آگهي ثبت صورت جلسه مجمع عمومي مورخ 15/04/1402 نزد اداره ثبت شرکتها - مفاد بند 7 ماده 5 و مواد 54 و 56 در خصوص عدم مطابقت اساسنامه شرکت با اساسنامه نمونه سازمان - ابلاغيه‏هاي 55 الي 57/440/ب/99 در خصوص ارسال گواهي دريافت ابلاغيه هنجارها و اصول رفتاري مدير عامل، اعضاي هيات مديره و مدير مالي به سازمان - مفاد ماده 13 درخصوص افشا فوري تغيير بيش از 10 درصد قيمت فروش محصولات و تغيير در ترکيب توليد و فروش محصولات - مفاد ابلاغيه 161344/121 در خصوص افشا دلايل تغيير بيش از 30 درصد سود عملياتي دوره مالي مياني نسبت به دوره‏هاي مشابه در قالب فرم توضيحات اطلاعات و صورتهاي مالي منتشر شده
11. 11-موارد عدم رعايت مفاد دستور العمل حاکميتي شرکتي به شرح زير مي باشد: - تبصره‏هاي 2، 1 و 4 ماده 3 در خصوص اقدام جهت استقرار ساز و کارهاي مناسب و اثر بخش و همچنين کسب اطمينان از تحقق اصول حاکميتي در شرکتهاي فرعي و تصميم گيري هيات مديره در خصوص موضوعات يا آثار مالي با اهميت بر شرکت و ساير موارد و درج در صورت جلسات هيات مديره - مفاد ماده 4 و تبصره‏هاي 3 و 5 در خصوص ارائه اقرارنامه و اعلام قبولي اعضا هيات مديره به کميته انتصابات و موظف شدن وظايف اعضا هيات مديره پس از تصويب هيات مديره و رعايت عدم دخالت عضو موظف هيات مديره در رأي‏گيري - مفاد تبصره‏هاي 3 و 5 ماده 7 در خصوص تصويب معاملات با اشخاص وابسته، و افشا معامله در سامانه کدال و اظهار نظر کميته حسابرسي نسبت به معاملات با اشخاص وابسته - مفاد ماده 8 در خصوص تشکيل واحد حسابرسي داخلي و گزارشات واحد مذکور نسبت به ارزيابي کنترلهاي داخلي و ساير موارد - مفاد مواد 14 الي 18،20 الي 23، 25 و 26 در خصوص تشکيل کميته‏هاي تخصصي زير نظر هيات مديره و تعيين اعضا و وظايف آنها، ارزيابي اثر بخشي هيات مديره و کميته‏هاي تخصصي در شرکت اصلي و شرکتهاي فرعي و وابسته، تصويب وظايف، اختيارات، نحوه تنظيم صورت جلسات هيات مديره، درج مسائل راهبردي و تعيين دبير داراي صلاحيت و تهيه صورت مذاکرات و مصوبات و برگزاري جلسات هيات مديره حداقل يکبار در ماه و ساير موارد با توجه به عدم ارائه صورت جلسات هيات مديرهبه طور کامل . - مفاد مواد 37،29 و 39 در خصوص ارائه و بارگزاري کليه گزارشات و اطلاعات از جمله صورتهاي مالي سالانه و غيره، مشخصات، اطلاعات و سوابق کامل اعضا هيات مديره و عضويت در ساير شرکتها و ساير اطلاعات مربوط - مفاد ماده 13 در خصوص تصويب برنامه راهبردي، خط مشي‏هاي اجرايي، منشور اخلاق سازماني، آيين نامه‏هاي لازم در جهت اداره امور، کسب اطمينان از استقرار ساز و کارهاي مناسب براي مديريت ريسک، تصويب معاملات با اهميت مربوط به فروش دارايي ثابت مشهود و استقراض، تصويب بودجه ساليانه شرکت و نظارت بر اجراي آن

08آذر1402
موسسه حسابرسي کاربرد ارقام
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه کاربرد ارقام Ehsan Asadinia [Sign]9523381402/10/12 11:35:41
مدير موسسه کاربرد ارقام Mohammadhossein Badakhshani [Sign]8514221402/10/12 11:38:26