icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای

EN
شرکت:
کمپرسورسازي پادنا
سرمایه ثبت شده:
342,576
نماد:
واميد4
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1399/03/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1399/09/30
وضعیت ناشر:
ثبت نشده نزد سازمان
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


گزارش بررسی اجمالی
به هیئت مدیره کمپرسورسازي پادنا

1. صورت وضعيت مالي شرکت کمپرسور سازي پادنا (سهامي خاص) در تاريخ 31 خرداد ماه 1399 و صورتهاي سود و زيان، تغييرات در حقوق مالکانه و جريانهاي نقدي آن براي دوره مالي مياني شش‌ ماهه منتهي به تاريخ مزبور، همراه با يادداشتهاي توضيحي 1 تا 26 پيوست، مورد بررسي اجمالي اين موسسه قرار گرفته است. مسئوليت صورتهاي مالي ميان‌دوره‌اي با هيات‌ مديره شرکت است. مسئوليت اين موسسه، بيان نتيجه‌گيري درباره صورتهاي مالي ياد شده بر اساس بررسي اجمالي انجام شده است.

2. بررسي اجمالي اين موسسه بر اساس استاندارد حسابرسي بررسي اجمالي 2410 انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعات مالي ميان‌ دوره‌اي شامل پرس و جو، عمدتا از مسئولين امور مالي و حسابداري و به کارگيري روشهاي تحليلي و ساير روشهاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورتهاي مالي است و در نتيجه، اين موسسه نمي‌تواند اطمينان يابد از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسايي است، آگاه مي‌شود و از اين‌ رو اظهارنظر حسابرسي ارايه نمي‌کند.

3. بطوريکه در يادداشت 2-10 صورتهاي مالي درج گرديده، بر اساس توافقنامه ايجاد مشارکت انتفاعي مورخ 06/10/1396 مقرر گرديده شرکت جديدي با مشارکت شرکت و شرکت چيني (دارنده دانش فني) تاسيس گردد که به دلايل مندرج در يادداشت مزبور ثبت اين مشارکت انتفاعي (Joint Vencher) انجام نشده، متعاقبا در سال مالي 1397 مبلغ 49.309 ميليون ريال بابت خريد دانش فني کمپرسور از شرکت چيني شنژن ايترون در مقابل واگذاري 25 درصد سهام شرکت مورد گزارش توسط سرمايه گذاري اميد (سهامدار عمده)، اين مبلغ از يک طرف به عنوان دارايي نامشهود و از طرف ديگر به حساب بستانکاري شرکت سرمايه گذاري اميد (يادداشت 3-10 صورتهاي مالي) منظور گرديده است. در اين خصوص ضمن اينکه قرارداد جداگانه خريد دانش فني در چارچوب روال معمول که طي آن مبلغ قرارداد و تعهدات فروشنده و خريدار مشخص شده باشد، ملاحظه نشده، مستندات قابل اتکا قيمت گذاري دانش فني نيز که توسط هيات کارشناسان رسمي دادگستري (متخصص در اين امور) تعيين گرديده، در اختيار اين موسسه قرار نگرفته است. بنا به مراتب فوق، تعيين آثار احتمالي ناشي از موارد مزبور بر اقلام صورتهاي مالي مقدور نشده است.
4. بطوريکه در يادداشتهاي 9 و 17 صورتهاي مالي درج گرديده، داراييهاي ثابت شرکت در اواخر سال مالي منتهي به 30/09/1397 به منظور استفاده از مزيت مالياتي مقرر در بند "ز" تبصره 10 ماده واحده قانون بودجه سال 1397 کل کشور بر اساس کارشناسي‌هاي انجام شده تجديد ارزيابي گرديده است. در اين ارتباط هزينه استهلاک مازاد داراييهاي تجديد ارزيابي شده بدون توجه به مدت باقيمانده عمر مفيد داراييهاي فوق، بر اساس مدت تعيين شده در جدول استهلاک موضوع ماده 149 قانون مالياتهاي مستقيم، در نظر گرفته شده است. بنا به مراتب فوق، تعديل هزينه استهلاک در حسابها ضروري بوده ولي با توجه به اينکه عمر مفيد داراييهاي تجديد ارزيابي شده توسط کارشناس تعيين نگرديده، تعيين ميزان آن امکان ¬پذير نشده است. مضافا اينکه جدول داراييهاي ثابت مشهود بر مبناي بهاي تمام شده و اختلاف استهلاک محاسبه شده بر مبناي تجديد ارزيابي و بهاي تمام شده به اين موسسه ارايه نشده است.
5. نکات حايز اهميت درخصوص موجودي مواد و کالا و بهاي تمام شده محصولات توليدي (مندرج در يادداشتهاي توضيحي 5 و 13 صورتهاي مالي) شرکت به شرح زير است: الف- طبق بررسيهاي اجمالي انجام شده، وارده¬هاي انبار مواد اوليه در تاريخهاي 20/01/1398، 19/10/1398 و 13/02/1399 با نرخهاي ارز بيشتر از نرخ¬ ارز در تاريخ معامله ثبت گرديده و اين عامل باعث گرديده بهاي تمام شده محصولات توليدي بيشتر از نرخ فروش محصولات باشد. در اين ارتباط تعديل بهاي تمام شده، هزينه تسعير ارز و سرفصل حسابهاي پرداختي ضروري مي‌باشد. در صورت تعديل حسابها سرفصل بهاي تمام شده و حسابهاي پرداختي به ترتيب به مبالغ 16.994 ميليون ريال و 12.029 ميليون ريال کاهش و سرفصل ساير هزينه‌هاي عملياتي- هزينه تسعير ارز به مبلغ 4.965 ميليون ريال افزايش خواهد يافت (زيان دوره معادل 12.029 ميليون ريال کاهش مي‌يابد).
5. ب- اطلاعات مربوط به آمار توليد محصول در طي دوره به صورت گزارشهاي روزانه و ماهانه ارايه نشده مضافا موجوديهاي محصول و مواد اوليه در تاريخ صورت وضعيت مالي مورد شمارش قرار نگرفته و صورت ريز موجويهاي در جريان ساخت و درصد تکميل آنها نيز ارايه نشده است. بنا به مراتب فوق، آثار احتمالي ناشي از موارد فوق بر اقلام صورتهاي مالي مشخص نمي‌باشد.

6. به نظر اين موسسه، به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي (4) و (5/الف) و همچنين به استثناي آثار احتمالي موارد مندرج در بندهاي (3) و (5/ب) صورتهاي مالي ياد شده در بالا، وضعيت مالي شرکت کمپرسور سازي پادنا (سهامي خاص) در تاريخ 31 خرداد ماه 1399 و عملکرد مالي و جريانهاي نقدي آن ‌را براي دوره مالي منتهي به تاريخ مزبور،‌ از تمام جنبه‌هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري، به نحو مطلوب نشان مي‌دهد.

7. سرفصل پرداختني‌هاي تجاري و غير تجاري (يادداشت 19 صورتهاي مالي) شامل مانده بدهي به شرکتهاي سرمايه گذاري اميد (سهامدار عمده)، آسيا ناما و سيمان هرمزگان به ترتيب به مبالغ 348.724، 39.339 و 1.590 ميليون ريال مي‌باشد. در اين ارتباط توافقنامه‌اي با شرکتهاي مزبور که طي آن تعهدات طرفين از جمله نحوه بازپرداخت و ... مشخص شده باشد، تهيه نشده است.
8. بطوريکه در يادداشتهاي 4-1 و 10 صورتهاي مالي درج گرديده، تکنولوژي ساخت کمپرسورهاي توليدي شرکت از نوع سازگار با گاز 12R به نوع سازگار با گاز 134R تغيير يافته است. در اين ارتباط بخش عمده‌اي از موجوديهاي شرکت (شامل مواد اوليه، ابزارآلات، قطعات يدکي و ...) مربوط به تکنولوژي ساخت کمپرسورهاي قبل مي‌باشد که ضروري است ليست کاملي از موجوديهاي مزبور توسط کارشناسان فني شرکت تهيه و درخصوص مازاد يا قابل مصرف بودن آنها، در هيات مديره شرکت تصميم گيري شود.
9. مانده موجودي مواد و کالا (يادداشت 13 صورتهاي مالي) در تاريخ صورت وضعيت مالي به مبلغ 79.249 ميليون ريال مي‌باشد که موجوديهاي مزبور در مقابل حوادث احتمالي آتي به مبلغ 60.000 ميليون ريال داراي پوشش بيمه‌اي مي‌باشد. بررسي وضعيت امر و ايجاد پوشش بيمه‌اي مناسب براي موجوديهاي شرکت ضروري مي‌باشد.

13مهر1399
موسسه حسابرسي هشيار بهمند
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه هشيار بهمند Abbas Hoshi [Sign]88008991399/09/17 14:23:25
مدير موسسه هشيار بهمند Hamid Yazdan Parasti [Sign]8009121399/09/17 14:26:18