icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای

EN
شرکت:
تولي پرس
سرمایه ثبت شده:
250,000
نماد:
شتولي
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
442401
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای  6 ماهه منتهی به 1393/06/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1393/12/29
وضعیت ناشر:
ثبت شده پذیرفته نشده
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


گزارش بررسی اجمالی
به هیئت مدیره تولي پرس

1. ترازنامه شرکت تولي پرس (سهامي عام) در تاريخ 31 شهريور ماه 1393 و صورتهاي سود و زيان و جريان وجوه نقد آن براي دوره مياني شش ماهه منتهي به تاريخ مزبور ، همراه با يادداشت هاي توضيحي 1 تا 33 پيوست مورد بررسي اجمالي قرار گرفته است. مسئوليت صورت¬هاي مالي ميان دوره¬¬اي با هيئت مديره شرکت است. مسئوليت اين مؤسسه ، بيان نتيجه گيري درباره صورت¬هاي مالي ياد شده بر اساس بررسي اجمالي انجام شده است .

2. -بررسي اجمالي اين موسسه بر اساس استاندارد بررسي اجمالي 2410 انجام شده است . بررسي اجمالي اطلاعات ميان دوره¬اي شامل پرس و جو ، عمدتا از مسئولين امور مالي و حسابداري و به کارگيري روش¬هاي تحليلي و ساير روش¬هاي بررسي اجمالي است . دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورتهاي مالي است و در نتيجه ، اين موسسه نميتواند اطمينان يابد از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسايي است، آگاه ميشود و از اين رو، اظهار نظر حسابرسي ارائه نمي¬کند .

3. اهم نتايج حاصل از بررسي هاي به عمل آمده نسبت به سرفصل حسابها و اسناد دريافتني تجاري و غيرتجاري،موجودي مواد و کالا و پيش پرداخت ها و سفارشات (موضوع يادداشت هاي توضيحي 5 الي 8 صورت هاي مالي) به شرح ذيل خلاصه مي گردد. مانده طلب از شرکت¬هاي پخش البرز ( موضوع يادداشت2-2-5 ) و سرمايه گذاري البرز ( موضوع يادداشت 1-1-6) به ترتيب به مبالغ 186 ميليارد ريال و 507 ميليارد ريال بوده که مبلغ 35 ميليارد ريال از اقلام تشکيل دهنده مطالبات از شرکت سرمايه گذاري البرز در زمان واگذاري سهام شرکت مورد اشاره به سهامداران جديد ايجاد گرديده و مبلغ 15 ميليارد ريال نيز بابت جريمه تاخير در پرداخت بدهي شرکت توليددارو تاکستان توسط شرکت فوق و مبلغ 13 ميليارد ريال بابت کسري ذخيره ماليات عملکرد سال 1387، همچنين مبلغ 24 ميليارد ريال بابت تعديل جرائم تسهيلات مالي دريافتي در دوران مذکور به حساب شرکت سرمايه گذاري البرز منتقل شده است. ومبلغ 420 ميليارد ريال الباقي نيز مربوط به مانده¬هاي سنواتي منعکس در سرفصل¬هاي حساب¬ها و اسناد دريافتني، پيش پرداخت¬ها، سرمايه گذاري¬ها و موجودي مواد و کالا بوده که در زمان مديريت شرکت سرمايه¬گذاري البرز ايجاد گرديده و به دليل عدم قابليت بازيافت آن¬ها و عدم ايجاد ذخيره لازم در زمان انتقال سهام توسط شرکت فوق الذکر طي سال مالي قبل به حساب شرکت سرمايه گذاري البرز انتقال يافته است، از طرفي به استناد راي صادره از سوي شعبه 4 دادگاه حقوقي تهران براساس دعوي مطروحه توسط واحد مورد گزارش شرکت هاي پخش البرز و سرمايه گذاري البرز متضامنا محکوم به پرداخت مبلغ 358 ميليارد ريال اصل طلب و 7 ميليارد ريال هزينه دادرسي و پرداخت خسارت تاخير تاديه از تاريخ تقديم دادخواست ( يک خرداد ماه 1392 )، تا زمان اجراي حکم گرديده است. با عنايت به مطالب فوق به نظر اين موسسه احتساب ذخاير ديگري بابت مطالبات مشکوک الوصول در قبال اقلام مورد اشاره ضروري بوده، لکن تعيين مبلغ دقيق آن منوط به پيگيري هاي آتي شرکت و مشخص شدن نتايج پيگيري هاي حقوقي در جريان در رابطه با ما به التفاوت مطالبات واحد مورد گزارش از شرکت سرمايه گذاري البرز و شرکت پخش البرز، خواهد بود.
4. سرفصل حساب ها و اسناد دريافتي تجاري ، ساير حسابها و اسناد دريافتني و پيش پرداخت ها شامل مبلغ 284 ميلياردريال اقلام راکد و انتقالي از سنوات قبل بوده که از اين بابت صرفا مبلغ 39 ميليارد ريال ذخيره مطالبات مشکوک الوصول در حساب ها منظور شده است. از طرفيخالص مانده اقلام اماني شرکت نزد اشخاص ثالث (پس از کسر اقلام اماني ديگران نزد شرکت) مبلغ406 ميليارد ريال مانده¬هاي راکد و سنواتي بوده که نسبت به تعيين وضعيت آن¬ اقدام نشده است . نظر به اينکه اقدامات به عمل آمده به منظور وصول مطالبات فوق الذکر و تعيين وضعيت اقلام سنواتي مورد اشاره، تا تاريخ اين گزارش به نتيجه قطعي و موثري نرسيده، به نظر اين موسسه احتساب ذخيره ديگري در رابطه با موارد مندرج در اين بند ضروري بوده ، ليکن به دليل عدم تطبيق حساب هاي طرفين و يا اخذ تاييديه از اشخاص طرف معامله ، تعيين مبلغ دقيق ذخيره لازم در شرايط حاضر براي اين موسسه امکان پذير نگرديد.مضافاسرفصل حساب ها و اسناد پرداختني تجاري ، ساير حسابها و اسناد پرداختني (شامل سپرده هاي پرداختني)، پيش دريافتها و سود سهام پرداختني، نيز به ترتيب شامل مبلغ 80، 74 ، 4 و 72 ميليارد ريال اقلام راکد و انتقالي از سنوات قبل بوده که نسبت به تعيين وضعيت آن ها اقدام نشده است.
5. اهم نتايج حاصل از بررسي¬هاي به عمل آمده نسبت به سرفصل سرمايه گذاري هاي بلند مدت ( موضوع يادداشت توضيحي 10 صورت هاي مالي )، به شرح ذيل خلاصه مي گردد. 1-5 عليرغم تعلق بيش از 81 درصد سهام شرکت صنايع بسته بندي البرز( سهامي خاص) به واحد مورد رسيدگي، نسبت به تهيه صورت هاي مالي تلفيقي اقدام نشده، از طرفي با توجه به تعلق بيش از 34 درصد سهام شرکت پاکينه شوي ، 40 درصد سهام شرکت کلاسيک آذربايجان ( مانده سرمايه گذاري در شرکت اخير الذکر به شرح بند 1-4 فوق، طي سال مالي 1391 از سر فصل سرمايه گذاري ها خارج و به حساب طلب از شرکت سرمايه گذاري البرز منتقل شده است) مي¬باشد که نسبت به انعکاس سرمايه گذاري هاي مزبور به روش ارزش ويژه در صورت هاي مالي پيوست، اقدام نشده است.
6. سرفصل سرمايه گذاري هاي بلند مدت (يادداشت شماره 10 پيوست صورتهاي مالي شامل بهاي تمام شده سرمايه گذاري در شرکت تجاري پايور به مبلغ 5 ميليارد ريال (که در سنوات قبل منحل شده) و سرمايه گذاري در شرکت¬هاي صنايع بسته بندي البرز (سهامي عام)، تولي پرس 2010 تاجيکستان و پاکينه شوي (جمعا به مبلغ 22 ميليارد ريال) بوده که اطلاعات مالي حسابرسي شده شرکت هاي سرمايه پذير، در اختيار اين موسسه قرار نگرفته است. با توجه به عدم دسترسي به صورت هاي مالي حسابرسي شده شرکتهاي سرمايه پذير، همچنين فقدان صورت تطبيق حساب هاي فيمابين، آثار احتمالي ناشي از حل و فصل موارد مندرج در اين بند بر صورت هاي مالي پيوست در شرايط حاضر براي اين موسسه امکانپذير نمي¬باشد.
7. همچنين بابت ماليات عملکرد سال مالي 1391 مبلغ191ميليارد ريال برگ قطعي صادروبه شرکت ابلاغ گرديده که ذخيره¬اي از اين بابت در حساب هاي واحد مورد گزارش منعکس نشده است . شايان ذکر است که به دليل عدم ترتيب پرداخت ماليات عملکرد قطعي شده سال هاي 1385 لغايت 1390 ، شرکت مشمول جرائمي معادل 66 ميليارد ريال خواهد شد که از اين بابت ذخيره اي در صورت هاي مالي منعکس نشده است، مضافا ماليات تکليفي و ماليات و عوارض موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده نيز در مواعد مقرر در وجه مراجع ذيربط پرداخت نشده، به طوري که بر اساس برگ هاي قطعي صادره از سوي سازمان امور مالياتي جرائم ناشي از ماليات هاي تکليفي و حقوق جمعا معادل 30 ميليارد ريال مي باشد. با عنايت به موارد مطروحه در اين بند و سوابق مالياتي شرکت ، احتساب ذخيره بابت بدهي¬هاي مالياتي شرکت و جرائم آن ضروري است . به شرح يادداشت توضيحي شماره 15 همراه صورت¬هاي مالي، ماليات عملکرد سال مالي 1390 بر اساس برگ قطعي صادره از سوي مقامات مالياتي به مبلغ 48 ميليارد ريال تعيين و به شرکت ابلاغ گرديده که به دليل عدم توافق نهايي با سازمان امور مالياتي در خصوص ترتيب پرداخت ماليات تعيين شده ، نسبت به صدور برگ اجرائيه بر عليه شرکت اقدام شده است.
8. در محاسبات بهاي تمام شده خدمات ارائه شده، کليه هزينه هاي ناشي از عدم کارکرد ماشين آلات و نيروي انساني به عنوان بخشي از بهاي تمام شده خدمات ارائه شده طي دوره منظور گرديده است . به طوري که هزينه هاي جذب نشده به نحو مناسب محاسبه و در صورت هاي مالي منعکس نشده است. با توجه به موارد فوق اعمال تعديلاتي از اين بابت ضروري است . ليکن تعيين ميزان دقيق آن در شرايط حاضر براي اين موسسه مقدور نمي باشد .
9. به شرح يادداشت 2-22 پيوست صورتهاي مالي، از ابتداي دوره مالي مورد گزارش فعاليت¬هاي توليدي شرکت متوقف و عمليات آن تبديل به انجام فعاليت¬هاي کارمزدي براي شرکت کيوان تجارت پاسارگاد گرديده است. با توجه به اينکه مستندات نحوه تعيين نرخ خدمات کارمزدي، و مستندات نحوه اجراي مفاد قرارداد و تسويه مبالغ کارمزد و مطالبات در اختيار اين موسسه قرار نگرفته است. تعيين آثار احتمالي ناشي از حل و فصل موارد فوق الذکر بر صورتهاي مالي پيوست، در شرايط حاضر براي اين موسسه مشخص نمي¬باشد.
10. مالي دريافتي اطمينان از صحت محاسبات هزينه¬هاي مالي و سود و کارمزد سنوات آتي حاصل نگرديده است، لذا تعيين آثار احتمالي ناشي از تعديلاتي که در صورت ارائه مدارک و حل و فصل موارد فوق بر صورت هاي مالي پيوست ضرورت مي يافت، در شرايط حاضر براي مؤسسه امکان پذير نمي¬باشد. سرفصل تسهيلات مالي دريافتي ( يادداشت توضيحي 17 صورت هاي مالي) ، شامل مبلغ 1.589 ميليارد ريال تسهيلات مالي ريالي و مبلغ 494 ميليارد ريال معادل ريالي مبالغ 13.373.855 يورو و 3.935.975 درهم بابت اصل و سود کارمزد متعلقه و جرائم مربوط به تسهيلات ارزيدريافتي از سيستم بانکي کشور (مشتمل بر سود و جرائم تسهيلات مالي ارزي و ريالي دريافت شده به مبلغ 146 ميليارد ريال) مي¬باشد.که به نرخ ارز مبادلاتي در تاريخ ترازنامه تسعير و در حساب ها منظور شده است. باتوجه به عدم پرداخت اقساط سر رسيد شده ريالي و ارزي و عدم استمهال مانده بدهي شرکت بابت تسهيلات مزبور و عدم ارائه قراردادها و مستندات مورد نياز در رابطه با تسهيلات
11. - طي دوره مالي مورد گزارش مبلغ 871 ميليارد ريال مانده بدهي به شرکت کيوان تجارت دارو باحسابهاي شرکت کيوان تجارت پاسارگاد به شرح يادداشت شماره 1-2-5 همراه صورتهاي مالي تهاتر شده است. در اين رابطه صورت تطبيق حساب¬هاي في ما بين با شرکت هاي مزبور و همچنين توافق نامه اي مبني بر انتقال اقلام فوق الذکر در اختيار اين مؤسسه قرار نگرفته است . تعيين آثار احتمالي ناشي از تعديلاتي که در صورت حل و فصل موارد فوق بر صورت هاي مالي پيوست ضرورت مي يافت. در شرايط حاضر براي اين مؤسسه مقدور نمي باشد

12. براساس بررسي اجمالي انجام شده ، به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي 4، 1-5، 6 و 7 و همچنين به استثناي آثار تعديلات احتمالي که در صورت نبود محدوديت هاي مندرج در بندهاي 2-5 ، 8 الي10 ، اين موسسه به مواردي که حاکي از عدم ارائه مطلوب صورت هاي مالي يادشده در بالا ، از تمام جنبه هاي با اهميت ، طبق استانداردهاي حسابداري باشد ، برخورد نکرده است.

13. صورت هاي مالي دوره مياني شش ماهه منتهي به 31 شهريور ماه 1392 شرکت ، توسط مؤسسه حسابرسي ديگري مورد حسابرسي قرار گرفته است و در گزارش مورخ 23آذر ماه 1392 آن مؤسسه نسبت به صورت هاي مالي نظر "مشروط" اظهار شده است.

14. کليه عمليات في¬مابين شرکت¬هاي گروه بر اساس اعلاميه¬هاي دريافتي از شرکت¬ها در دفاتر واحد مورد گزارش ثبت شده است. در اين رابطه مبناي رسيدگي انجام شده توسط اين موسسه کنترل مستندات مربوطه از قبيل رسيد و حواله انبار و اعلاميه-هاي دريافتي بوده است.
15. به دليل مسدود بودن حساب هاي بانکي شرکت بخش عمده اي از مخارج انجام شده، پرداخت پيش پرداختها و پرداخت بدهي¬هاي شرکت، طي دوره مورد رسيدگي (حدودا 1.351 ميليارد ريال)، از طريق شرکت کيوان تجارت دارو ، پرداخت و در حساب هاي في ما بين منظور شده است. متقابلا مبلغ 108 ميليارد ريال درآمد خدمات کارمزدي طي دوره نيز در چارچوب قرارداد فيمابين به بدهکارشرکت کيوان تجارت پاسارگاد منظور شده است. در نهايت مبلغ 871 ميليارد ريال از محل مطالبات مربوط به ارائه خدمات کارمزدي و فروش محصولات در سنوات قبل با حساب شرکت کيوان تجارت دارو، تهاتر گرديده که در اين رابطه توافق نامه اي مبني بر تهاتر اقلام خريداري شده و فروش محصولات بين شرکت هاي گروه در اختيار اين مؤسسه قرار نگرفته است. در چنين شرايطي حصول اطمينان از رعايت صرفه و صلاح شرکت در معاملات ياد شده به طور کامل براي اين مؤسسه امکان پذير نيست.
16. اسناد مالکيت زمين و ساختمان محل کارخانه (واقع در قزوين)، دفتر مرکزي شرکت واقع در خيابان عاطفي ، همچنين ساير ساختمان ها شامل ساختمان شاه محمد دوست ، سبلان ، عادل فرجي و يک باب مغازه تعاوني مصرف الوند و 86 واحد آپارتمان واقع در شهر صنعتي البرز (که بعضا در اختيار کارکنان اسبق شرکت قرار گرفته)، 16 دستگاهوسائط نقليه ، اوراق سهام شرکت هاي سرمايه پذير همچنين صورت ريز اسناد انتظامي که متکي به دفاتر باشد ، در اختيار اين مؤسسه قرار نگرفته است . اشاره به اين مطلب ضرورت دارد که ساختمان دفتر مرکزي شرکت در قبال واگذاري 18 واحد آپارتمان و پرداخت مابه التفاوت معامله انجام شده در سال 1388 از شرکت گلوبال پتروتک کيش خريداري شده که به دليل وثيقه بودن ملک دفتر مرکزي در قبال تسهيلات دريافتي از بانک ملت ، تا تاريخ اين گزارش نسبت به نقل و انتقال رسمي ساختمان اخير الذکر و متقابلا 18 واحد آپارتمان واگذار شده به خريدار اقدام نگرديده است.
17. سرفصل حساب پيش پرداخت ها مربوط به وجوه پرداختني به شرکت کارگزاري سينا ، شرکت صنايع شيميايي ايران و شرکت املاح معدني ايران به ترتيب به مبالغ 138، 116 و 11 ميليارد ريال در رابطه با خريد مواد اوليه طي دوره مالي مورد گزارش و سنوات قبل بوده که در قبال وجوه پرداختني، تا تاريخ اين گزارش هيچگونه کالايي به شرکت تحويل نگرديده ، از طرفي اقدامات لازم جهت تعيين وضعيت اقلام ياد شده نيز به عمل نيامده است.
18. دارائي هاي ثابت و موجودي مواد وکالا در تاريخ ترازنامه از پوشش بيمه اي مناسب برخوردار نبوده، بعلاوه اقدامات به عمل آمده جهت دريافت خسارات ناشي از آتش سوزي انبار استيجاري شرکت در مهر ماه 1390 نيز تا تاريخ اين گزارش به نتيجهنرسيده است.
19. کسورات مربوط به حق بيمه هاي مکسوره از کارکنان در مواعد مقرر در وجه سازمان تامين اجتماعي پرداخت نشده است.
20. ضوابط و مقررات وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار در موارد متعددي از جمله موارد مشروحه ذيل ، رعايت نشده است. -نسبت حقوق صاحبان سهام شرکت به کل دارائي ها معادل 30 درصد. -ارائه صورت هاي مالي تلفيقي -ارائه اطلاعات پيش بيني درآمد هر سهم و بودجه تعديل شده سال مالي مورد گزارش باتوجه به انحراف قابل ملاحظه سود تحقق يافته طي شش ماهه اول سال 1393 در مقايسه با بودجه پيش بيني شده در اسرع وقت ، به سازمان بورس و اوراق بهادار. -ارائه بودجه و برنامه عملياتي سال مالي آتي حداقل يک ماه قبل از پايان هر سال مالي ، به سازمان بورس همچنين انتشار صورت هاي مالي حسابرسي نشده شرکت 60 روز پس از پايان سال مالي. -ارائه به موقع صورت هاي مالي حسابرسي شده ميان دوره¬اي. -ايجاد واحد حسابرسي داخلي و تشکيل کميته حسابرسي.

22دی1393
موسسه حسابرسي احراز ارقام
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه احراز ارقامHabib Jahangoshay Rezaei 1393/12/26 09:27:49
مدير موسسه احراز ارقام Seyed Mohsen Mirlouhi [Sign] 1394/03/09 09:17:41