icon

اطلاعات و صورت‌های مالی

EN
شرکت:
صنعتي دريائي ايران  
سرمایه ثبت شده:
1,500,000
نماد:
خصدرا
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
452001
اطلاعات و صورت‌های مالی  12 ماهه منتهی به 1389/12/29 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1389/12/29
وضعیت ناشر:
ثبت شده پذیرفته نشده
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


نوع اظهار نظر: مشروط
عنوان گزارش: گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی نسبت به صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1389/12/29 (حسابرسی شده)
مخاطب گزارش: مجمع عمومی صاحبان سهام صنعتي دريائي ايران
شماره بند متن کامل بند
1ترازنامه شرکت صنعتي دريايي ايران (سهامي عام) در تاريخ 29 اسفند 1389 و صورتهاي سود و زيان و جريان وجوه نقد آن براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور همراه با يادداشتهاي توضيحي (1) تا (34) پيوست، مورد حسابرسي اين موسسه قرار گرفته است. مسئوليت صورتهاي مالي با هيات مديره شرکت و مسئوليت اين موسسه اظهارنظر نسبت به صورتهاي مالي مزبور براساس حسابرسي انجام شده و نيز گزارش موارد عدم رعايت الزامات قانوني مقرر در اصلاحيه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت است.
2به استثناي محدوديت‌هاي مندرج در بندهاي (3) ، (4) ، (10) و (12) زير، حسابرسي اين موسسه براساس استانداردهاي حسابرسي انجام شده است. استانداردهاي مزبور ايجاب مي‌کند که اين موسسه، حسابرسي را چنان برنامه‌ريزي و اجرا کند که از نبود تحريفي با اهميت در صورتهاي مالي، اطميناني معقول به دست آيد. حسابرسي از جمله شامل رسيدگي نمونه‌اي به شواهد پشتوانه مبالغ و اطلاعات مندرج در صورتهاي مالي است.حسابرسي همچنين، شامل ارزيابي اصول و رويه هاي حسابداري استفاده شده و برآوردهاي عمده به عمل آمده توسط هيات مديره و ارزيابي کليت صورتهاي مالي است. اين موسسه اعتقاد دارد که حسابرسي انجام شده مبنايي معقول براي اظهار نظر فراهم مي کند.
3وضعيت سرمايه گذاري در سهام شرکت صف به ميزان حدود 49% در زمان تاسيس و کاهش آن به حدود 21%‌ ، تغيير سهام ممتازه متعلق به شرکت به سهام عادي در شرکت مزبور، اطلاعات مربوط به ديگر سهامداران و فعاليت شرکت صف و زيرمجموعه‌هاي آن و عمليات في‌مابين با شرکتهاي مزبور و ...، مانده حسابهاي فيمابين به مبلغ 423.294 ميليون ريال که عمدتاً انتقالي از سنوات قبل مي‌باشد و همچنين پيگيري هاي انجام شده براي حل و فصل اختلافات فيمابين(حسب مورد اقدامات مکاتبه، مراجعه به داور مرضي الطرفين، اقدام حقوقي و يا اقامه دعوي در مراجع قضائي) و نهايتاً اقدامات قابل انجام در راستاي تکاليف مقرر شده در جلسه مورخ 29 تير 1389 مجمع عمومي صاحبان سهام در يادداشتهاي 1-10، 2-10 ، 4-5، 1-6 و 29 صورتهاي مالي پيوست افشا شده است. اقدامات سال جاري عمدتا مشتمل بر برنامه‌ريزي براي انجام تکاليف مقرر توسط مجمع عمومي بوده و منجر به تعيين و تکليف نهائي وضعيت حسابهاي في‌مابين نشده است. ضمن آنکه پاسخ تاييديه ارسالي براي شرکت صف واصل نشده و پاسخ تأئيديه ارسالي براي شرکت صدف با مبالغ مندرج در دفاتر شرکت داراي مغايرت است. در غياب دسترسي به اطلاعات مورد لزوم به شرح فوق از هر گونه آثار ناشي از موارد مزبور بر صورتهاي مالي پيوست اطلاعي در دست نيست.
4وضعيت ارسال تاييديه براي اشخاص طرف حساب با شرکت و پاسخ‌هاي واصله در يادداشت 34 صورتهاي مالي درج گرديده است. با توجه به مفاد يادداشت مذکور، از اثرات عدم مطابقت احتمالي حسابهاي فيمابين شرکت با اشخاص طرف حساب که پاسخ تاييديه آنها واصل نشده و يا پاسخ واصله با دفاتر شرکت مغايرت دارد، بر اقلام صورتهاي مالي پيوست اطلاعي در دست نمي‌باشد.
5وضعيت مالياتي شرکت در يادداشت 15 صورتهاي مالي درج گرديده است. بنا به توضيحات مندرج در يادداشت مزبور اظهار نامه و دفاتر شرکت مرتبط با عملکرد سالهاي 1382 لغايت 1387مورد رسيدگي سازمان امور مالياتي قرار گرفته که ماليات تعيين شده طبق برگ تشخيص صادره از ماليات ابرازي و ذخيره شده در حسابها فزوني داشته، لذا موضوع مورد اعتراض شرکت قرار گرفته و از طريق مراجع ذيصلاح در حال بررسي است. مضافا با توجه به زيان ابرازي در سالهاي 1386 الي 1388 ، ذخيره اي از بابت ماليات عملکرد سالهاي مزبور و سال 1389در حسابها منظور نشده است. با توجه به رويه ادارات امور مالياتي در عدم پذيرش بخشي از هزينه‌ها و نحوه پذيرش معافيتهاي مالياتي و پيش پرداختهاي مالياتي ، در ارتباط با ماليات عملکرد سنوات قبل و همچنين ماليات تکليفي و حقوق و ماليات بر ارزش افزوده کسري ذخيره در حسابها وجود دارد که در زمان ارائه اين گزارش تعيين رقم قطعي آن امکان پذير نشده و موکول به اعلام نظر اداره امور مالياتي ذيربط مي باشد.
6وضعيت سرمايه گذاري در سهام شرکت آذرآب در يادداشت 1-10 صورتهاي مالي ذکر شده است. در اين ارتباط: الف- با توجه به عدم پرداخت اقساط باقيمانده به سازمان خصوصي‌سازي که منجر به طرح دعوي توسط آن سازمان در مراجع قضايي شده و نهايتا به موجب راي دادگاه تجديد نظر شرکت ملزم به پرداخت اقساط باقيمانده و جرايم تاخير پرداخت اقساط مزبور به ماخذ نرخ بانک مرکزي از تاريخ 2/4/1384 تا روز اجراي حکم گرديده، ليکن نسبت به خسارات قابل پرداخت ذخيره‌اي در حسابها منظور نشده است. ب- انتقال مالکيت اوراق سهام مزبور به نام شرکت صدرا و متعاقب آن انتقال مالکيت 45/16 درصد از سهام به شرکت صنايع فرا ساحل(صف) در موعد مقرر امکان پذير نشده و به تبع آن شرکت صف اقدام به لغو قرارداد خريد سهام و درخواست وجوه پرداختي به اضافه بهره متعلقه از تاريخ پرداخت طبق مفاد قرارداد نموده است. بنا به مراتب فوق هر چند انجام تعديلاتي در حسابها ضروري است، ليکن به علت عدم دسترسي به مستندات و اطلاعات کافي تعيين آن در زمان ارائه اين گزارش امکان‌پذير نشده است.
7مانده حسابهاي دريافتني ، سپرده ها و پيش پرداختها (مندرج در يادداشتهاي 5 ، 6 و 8صورتهاي مالي) شامل مبلغ 597 ميليارد ريال مانده‌هاي سنواتي و سرفصل حسابهاي پرداختني، سپرده هاي دريافتي، و پيش دريافتها (مندرج در يادداشت هاي 12 ، 13 و 14 صورتهاي مالي) شامل مبلغ 244 ميليارد ريال اقلام انتقالي از سالهاي قبل مي‌باشد که تا تاريخ اين گزارش تعيين تکليف نگرديده است. اگر چه در ارتباط با بخشي از حسابهاي دريافتني ذخيره(مطالبات مشکوک الوصول) در حسابها منظور شده، ولي تعيين مبلغ دقيق تعديلات مورد لزوم در ارتباط با موارد فوق شامل کسري ذخيره مشکوک الوصول براي حسابهاي دريافتني و ذخاير مرتبط با حسابهاي پرداختني در زمان ارايه اين گزارش امکان پذير نشده است.
8همانگونه که در يادداشت 8-3 صورتهاي مالي درج شده است، درآمد پيمانها در شرکت متناسب با درصد پيشرفت کار شناسايي مي شود. در اجراي روش شناسايي درآمد عمليات پيمانکاري، درصد پيشرفت کار در هر پروژه (پيمان) بر اساس نسبت کل هزينه هاي انجام شده مشتمل بر مواد و قطعات مصرفي تا تاريخ ترازنامه به کل مخارج برآوردي پيمان شناسايي ميگردد و درآمد کل پيمان بر اساس مبلغ اوليه قرارداد، الحاقيه هاي بعدي، تفاوتها و تعديل هاي مورد تاييد کارفرما تعيين و مبناي محاسبه سود و زيان پيمانها و مبالغ قابل بازيافت پيمان قرار ميگيرد. در اين خصوص ضمن آنکه مستندات مربوط به شناسايي 104 ميليارد ريال درآمد مربوط به پروژه پل ميان گذر اروميه ملاحظه نگرديده است، هزينه‌هاي تکميل پيمانها(هزينه هاي سنوات آتي) صرفا براساس نرخ‌هاي موجود (در مقطع 29/12/1389) محاسبه شده است. مضافا با توجه به توقف عمليات ساخت کشتي هاي 63.000 تني طي سه سال اخير نحوه بازيافت مانده سرفصل مبالغ قابل بازيافت پيمانها از اين بابت(مندرج در يادداشت 1-5 صورتهاي مالي) مشخص نمي باشد. مضافا مبلغ 251 ميليارد ريال از مانده حسابهاي پرداختني (مندرج در يادداشت12 صورتهاي مالي) را بدهي ارزي به بانکهاي تجارت، پارسيان و ملي بابت اعتبارات اسنادي(عمدتا در ارتباط با تامين مالي پروژه مزبور) تشکيل مي دهد که در تاريخ ترازنامه تسعير نگرديده، ضمن آنکه هزينه مالي مرتبط با مبلغ 140 ميليارد ريال از مانده مزبور در حسابها منعکس نشده است. همچنين طي سال مالي مورد گزارش مبلغي از بابت هزينه هاي مالي قرارداد مشارکت تامين مالي پروژه کشتي هاي 63 هزار تني کاسپين ماکس در حسابها ثبت نگرديده است. با توجه به توضيحات فوق انجام تعديلاتي در حسابها ضروري است، ليکن تعيين مبالغ قطعي تعديلات مزبور براي اين موسسه امکان پذير نگرديده است.
9در سال مالي قبل و سال مالي مورد گزارش با توجه به فسخ قرارداد ساخت کشتي 24.000 تني (مذکور در يادداشت1-7 صورتهاي مالي) ، تغيير مفاد بعضي قراردادهاي منعقده با کارفرمايان به شرح يادداشت 1-21 و رکود عمليات مرتبط با ساير پيمانها (از جمله پروژه ساخت سه فروند نفتکش 63.000 تني براي شرکت ملي نفتکش ايران)و تاخيرات قابل ملاحظه در بعضي موارد منجر به ضبط سپرده هاي شرکت و مطالبه جرايم تاخير شده است. وجوه دريافتي در سنوات قبل از محل پيش‌دريافت قراردادها بعضا در تامين مالي مخارج ساير قراردادها به مصرف رسيده است. بخشي از زيان ناشي از موارد مزبور که قابليت شناسائي داشته در حساب سود و زيان سالهاي قبل و سال مالي مورد گزارش انعکاس يافته است. در اين ارتباط اگر چه انجام تعديلات مازاد بر مبالغ دفتري(از جمله در ارتباط با داراييهاي ايجادي از محل قراردادهاي فسخ شده مزبور و جرايم مربوطه و...) ضروري است، ليکن در غياب دسترسي به مستندات کافي تعيين آن در زمان ارائه اين گزارش امکان‌پذير نشده است. مضافا مبلغ 41 ميليارد ريال از بهاي تمام شده سفارشات در جريان ساخت(مندرج در يادداشت 1-7 صورتهاي مالي) مرتبط با هزينه هاي ضبط ضمانت نامه بانکي کشتي هاي 24000تني(مورد سفارش شرکت ريکمرز) در سال1387 و مبلغ 49 ميليارد ريال از اضافات سرفصل مزبور مرتبط با ثبت زيان تسعير ارز و هزينه هاي سال جاري به آن مي باشد که شناسايي آن به عنوان دارايي در انطباق با استانداردهاي حسابداري نبوده است. همچنين با توجه به شرايط نيمه تکميل شناورهاي موجود ثبت ذخيره کاهش ارزش مازاد بر ذخاير موجود در حسابها ضروري است که در غياب دسترسي به اطلاعات مرتبط با خالص ارزش بازيافتني داراييهاي مزبور، تعيين رقم کسري ذخيره کاهش ارزش از اين بابت براي اين موسسه امکان پذير نشده است.
10مبلغ 174 ميليارد بدهي به شرکت سرمايه گذاري بانک ملي مرتبط با وجوه پرداختي توسط آن شرکت به عنوان ضامن تسهيلات دريافتي شرکت از بانک EIH مي باشدکه در غياب دسترسي به مستندات مورد لزوم (از جمله موافقنامه فيمابين با شرکت مزبور) از هر گونه آثار ناشي از هزينه هاي مالي مرتبط با سود و کارمزد احتمالي مورد ادعاي آن شرکت، تسعير مبلغ 174ميليارد ريال پرداختي شرکت سرمايه گذاري بانک ملي، نحوه و زمان تسويه بدهي فوق بر صورتهاي مالي پيوست اطلاعي در دست نيست.
11در تهيه صورتهاي مالي پيوست بعضي الزامات حسابداري به شرح زير بطور کامل رعايت نشده است: الف- در چارچوب استانداردهاي حسابداري، لازم است صورتهاي مالي تلفيقي شرکت صنعتي دريايي ايران (سهامي عام) و شرکتهاي تابعه آن (مندرج در يادداشت 10 توضيحي صورتهاي مالي) براي سال مالي منتهي به 29 اسفند 1389 توسط شرکت صنعتي دريايي ايران (سهامي عام) به عنوان واحد اصلي، تهيه و ارائه گردد، ليکن به دلايلي که توضيحات شرکت در اين خصوص در يادداشت 2 صورتهاي مالي پيوست درج گرديده است، صورتهاي مالي تلفيقي گروه شرکتهاي صنعتي دريايي ايران تهيه نشده است. ب - طي سال مالي مورد گزارش حدود 85 ميليارد ريال مبالغ ثبت شده تحت سرفصل موجوديها نيز عمدتا بابت تسهيم هزينه هاي حقوق و دستمزد و سربار بوده است. انعکاس بخشي از هزينه هاي جاري در سرفصل داراييهاي ثابت و موجوديها به شرح فوق در انطباق با استانداردهاي حسابداري نمي باشد.
12همانگونه که از صورتهاي مالي پيوست مستفاد مي‌گردد، بدهيهاي جاري شرکت بيش از داراييهاي جاري آن بوده و نقدينگي شرکت از شرايط مطلوبي برخوردار نمي باشد، چنانکه شرکت در پرداخت بسياري از ديون حال شده از جمله اقساط تسهيلات مالي دريافتي از بانکهاي مختلف با مشکل مواجه شده، ضمن آنکه زيان انباشته شرکت بيش از 50 درصد سرمايه آن مي باشد و در سال جديد شرکت مواجه با شرايط تحميلي بين المللي جديدي شده است. در ارتباط با موارد مزبور توضيحات لازم و برنامه‌‌ها و اقدامات مديريت براي رفع مشکلات به وجود آمده در راستاي ايفاي تعهدات قراردادي، پرداخت ديون و ايجاد زمينه تداوم فعاليت شرکت در روال عادي عمليات، در يادداشت 33 صورتهاي مالي پيوست افشا شده که تحقق آن منوط به توفيق شرکت در حصول به برنامه هاي مورد نظر مي باشد و اساس رسيدگيهاي اين موسسه نيزصرفاً توضيحات مديريت شرکت و مستندات مورد اشاره در يادداشت مزبور بوده است.
13 به نظر اين موسسه، به استثناي آثار ناشي از موارد مندرج در بندهاي (5) الي (9) و (11) و همچنين تعديلات احتمالي که در صورت نبود محدوديت‌هاي مندرج در بندهاي (3) ، (4) ، (10) و (12) ضرورت مي‌يافت، صورتهاي مالي ياد شده در بالا، وضعيت مالي شرکت صنعتي دريايي ايران (سهامي عام) در تاريخ 29 اسفند 1389 و نتايج عمليات و جريان وجوه نقد آن را براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور، از تمام جنبه‌هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري، به نحو مطلوب نشان مي‌دهد.
14موارد قابل ذکر در ارتباط با داراييهاي ثابت و موجودي ها به شرح زير مي باشد: أ‌- توضيحات مرتبط با تملک و اسناد مالکيت اراضي و ساختمانهاي متعلق به شرکت(مشتمل بر ساختمان اداري واقع در خيابان شفق، اراضي جزيره صدرا و ساير اراضي بوشهر، اراضي مجتمع درياي خزر) در يادداشت 2-9 صورتهاي مالي درج گرديده است. با توجه به عدم حصول نتيجه نهايي از اقدامات شرکت در ارتباط با رفع تعرض از داراييهاي مورد اشاره ، ادامه پيگيريهاي درجريان با جديت بيشتر مورد توصيه و تاکيد مي باشد. ب‌- اقدامات شرکت براي فروش مجدد يک دستگاه کشتي 4.800 تني ايران- نکا به ارزش 63 ميليارد ريال (مندرج در يادداشت7 صورتهاي مالي) تا کنون به نتيجه قطعي نرسيده است. با توجه به اهميت موضوع اتخاذ تدابير مقتضي مورد توصيه مي باشد. ت‌- بخش عمده اي از عمليات دريافت و پرداخت وجوه نقد مربوط به شرکت در سال جاري از طريق ساير شرکتها صورت گرفته است. اگر چه اين نحوه عمل شرکت به علت وجود مشکلات ناشي از بدهيهاي قابل ملاحظه به بانکها و ساير اشخاص بوده است، ليکن اتخاذ تدابير لازم براي جلوگيري از مشکلات احتمالي ناشي از نحوه عمل مزبور ضروري و مورد توصيه مي باشد. ث‌- موجوديهاي مواد و کالاي شرکت در مقابل مخاطرات احتمالي از پوشش بيمه اي کافي برخوردار نمي باشد.
15همانطور که از بررسي صورت سود و زيان ملاحظه مي‌شود: الف- درآمد سال 1389 نسبت به سال قبل از آن حدود 42 درصد افزايش يافته که اين امر ناشي از افزايش فعاليت شرکت در حوزه نفت و گاز(بويژه شروع عمليات اجرايي فازهاي 13 ، 22 ، 23 و 24 پارس جنوبي) مي باشد. با وجود افزايش نسبي فعاليتهاي شرکت طي سال 1389، به جهت تداوم مشکلات قبلي(وجود بدهيهاي ارزي و ريالي بهره دار قابل توجه و...) عمليات شرکت منجر به سود ناچيز شده است. ب- به دليل شناسايي مبلغ 6/49 ميليارد ريال زيان کاهش ارزش موجوديها سرفصل خالص ساير درآمدها وهزينه هاي عملياتي سال 1389 معادل 25 ميليارد ريال نسبت به سال قبل کاهش داشته است. ج- هزينه هاي مالي نسبت به سال قبل حدود 54 ميليارد ريال(13 درصد) کاهش داشته که عمدتا ناشي از تسويه تسهيلات دريافتي از بانک ايران و اروپا توسط ضامن تسهيلات (شرکت سرمايه گذاري بانک ملي) بوده که معادل مبلغ مزبور تسهيلات شرکت کاهش و بدهي به شرکت سرمايه گذاري بانک ملي( مندرج در يادداشت13 صورتهاي مالي) افزايش داشته است. د- تغييرات مزبور منجر به حصول سود در سال جاري به مبلغ 22 ميليارد ريال در مقابل مبلغ 3.630 ميليارد ريال زيان سال قبل شده است. هـ- اگر چه نتايج عمليات و وضعيت مالي شرکت در سال جاري بهبود يافته، ليکن به شرح بند (12) فوق هنوز وضعيت مالي شرکت و نسبتهاي نقدينگي از شرايط مطلوبي برخوردار نمي باشد. با توجه به توضيحات فوق و نظر به وضعيت مالي نامساعد شرکت، اتخاذ تمهيدات جدي براي اصلاح ساختارمالي، افزايش عمليات ، تجديد نظر در فعاليتهاي غير سودآور(کشتي سازي و...) با هدف سودآوري شرکت، مورد توصيه و تأکيد است.
16موارد مرتبط با اجراي الزامات مقرر در مفاد اصلاحيه قانون تجارت و اساسنامه شرکت به شرح زير به استحضار مي‌رسد: الف- همانطور که در صورتهاي مالي پيوست مشهود است، زيان انباشته شرکت در تاريخ ترازنامه بالغ بر 1.396.248 ميليون ريال است که بيش از50 درصد سرمايه شرکت است. در اين شرايط ضروري است وضعيت امر در انطباق با مفاد ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت که مقرر داشته، "اگر بر اثر زيانهاي وارده حداقل نصف سرمايه شرکت از ميان برود، هيات مديره مکلف است بلافاصله مجمع عمومي فوق‌العاده صاحبان سهام را دعوت نمايد تا موضوع انحلال يا بقاي شرکت مورد شور و رأي واقع شود..."، مورد بررسي و اتخاذ تصميم قرار گيرد. ب- به موجب مفاد قسمت اخير مادة 240 اصلاحيه قانون تجارت سود سهام مصوب مجمع عمومي عادي صاحبان سهام مي‌بايستي ظرف مدت 8 ماه پرداخت گردد. در اين خصوص به‌استحضار مي‌رساند به شرح توضيحات يادداشت 16 صورتهاي مالي بخشي از سود سهام سالهاي 1383 الي 1385 که عمدتا مربوط به سهامداران عمده مي باشد، پرداخت نگرديده است. مضافاً به شرح يادداشت1-30 صورتهاي مالي اقدامات حقوقي چند سهامدار شرکت براي وصول مطالبات بعضاً منجر به صدور راي دادگاه و حکم اجرائي شده است. ج- در بعضي موارد صورت جلسات هيات مديره فاقد شماره ترتيب بوده است. همچنين در ارتباط با مفاد ماده 48 اساسنامه مبني بر تشکيل جلسات هيأت مديره بصورت هفتگي يا ماهيانه رعايت نگرديده و طي سال مالي مورد گزارش 11 صورت جلسه براي جلسات هيات مديره تهيه گرديده که تشريفات قانوني مبني بر درج اسامي اعضاي حاضر و يا غايب در متن 4 فقره از صورت جلسات مزبور رعايت نشده است.
17گزارش هيات مديره درباره فعاليت و وضع عمومي شرکت که به منظور تقديم به مجمع عمومي عادي سالانه صاحبان سهام تنظيم گرديده، مورد بررسي اين موسسه قرار گرفته است. با توجه به رسيدگي‌هاي انجام شده، نظر اين موسسه به موارد با اهميتي که حاکي از مغايرت اطلاعات مالي مندرج در گزارش مذکور مرتبط با سال 1389 با اسناد و مدارک ارائه شده از جانب هيات مديره باشد، جلب نشده است.
18معاملات مندرج در يادداشت (32) همراه صورتهاي مالي به عنوان کليه معاملات با اشخاص وابسته و همچنين معاملات مشمول ماده 129 اصلاحيه قانون تجارت که طي سال مالي مورد گزارش انجام شده و توسط هيات مديره شرکت در زمان انجام عمليات حسابرسي به اطلاع اين موسسه رسيده، مورد بررسي قرار گرفته است. در انجام معاملات مشمول ماده 129 اصلاحيه قانون تجارت، مفاد ماده فوق در خصوص عدم شرکت مدير ذينفع در راي‌گيري رعايت نشده است. معاملات موضوع ماده 129 بدلائل مندرج در يادداشت مزبور طبق شرايط خاص معاملات با شرکتهاي تابعه (100% متعلق به شرکت) و خارج از روال عادي عمليات انجام گرفته است. مضافاً، معاملات با ساير اشخاص وابسته شامل معاملات با شرکت صف (تداوم مشارکت در پروژه سلمان) بوده که در گزارش حسابرس و بازرس سالهاي قبل مورد اظهارنظر قرار گرفته است.
19اقدامات هيات مـديره براي انجام تکاليف مقـرر شـده در جلسه مجمع عمـومي عادي ساليانه مـورخ 29/4/1389 تا تاريخ اين گزارش در مــواردي به نتيجه قطعي نرسيده که نظر سهامداران محترم در اين خصوص به توضيحات مندرج در فصل 8 گزارش هيات مديره جلب مي‌گردد.
20در رسيدگي به عمليات شرکت براساس مدارک و مکاتبات موجود، به استثناي موارد زير به مواردي از عدم رعايت مفاد دستورالعمل افشاي اطلاعات شرکتهاي پذيرفته شده در سازمان بورس و اوراق بهادار و آئين نامه انظباطي برخورد نشده است: - بودجه حسابرسي شده سال مالي 1390 با 57 روز تاخير(قابل ذکر است که بودجه حسابرسي نشده در مهلت مقرر ارسال گرديده ليکن انجام تعديلات مورد نظر حسابرس مستقل و سازمان بورس زمان بر شده است)، تصميمات مجمع عمومي مورخ 29/04/1389 با 2 روز تاخير به اداره ثبت شرکت ها تحويل گرديده است. همچنين مستندات مرتبط با ارايه آگهي روزنامه رسمي مربوط به مصوبات مجمع عمومي مورخ 29/04/1389 ، صورتهاي مالي ساليانه حسابرسي شده شرکتهاي تحت کنترل حداقل 10 روز قبل از برگزاري مجمع عمومي ساليانه واطلاعات شش ماهه مربوط به شرکتهاي تابعه به سازمان بورس ملاحظه نگرديده است. - با توجه به ابلاغ نمونه جديد اساسنامه شرکتهاي پذيرفته شده در بورس در ارديبهشت ماه1387، در جهت انطباق اساسنامه شرکت با مفاد اساسنامه نمونه ابلاغي اقدامات موثري صورت نگرفته است.
تاریخ گزارش : 24خرداد1390
توضیحات : تاريخ گزارش 24/03/1390 مي باشد به استثناي بندهاي 7 و 9 الي 11 که تاريخ آن 13 تير ماه 1390 مي باشد
موسسه حسابرسي هشيار بهمند
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه هشيار بهمند Mohammad Sakhaie Far8110221390/04/13 19:16:21
مدير موسسه هشيار بهمند Abbas Hoshi88008991390/04/13 19:19:34