icon

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای

EN
شرکت:
صنعتي و معدني شمالشرق شاهرود
سرمایه ثبت شده:
84,000
نماد:
کشرق
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
101002
اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای  6 ماهه منتهی به 1390/06/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1390/12/29
وضعیت ناشر:
پذيرفته شده در فرابورس ايران
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد


نوع اظهار نظر: مشروط
عنوان گزارش: گزارش حسابرس مستقل نسبت به صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1390/06/31 (حسابرسی شده)
مخاطب گزارش: هیئت مدیره صنعتي و معدني شمالشرق شاهرود
شماره بند متن کامل بند
11. ترازنامه شرکت صنعتي و معدني شمال‌شرق شاهرود (سهامي عام) در تاريخ 31 شهريورماه 1390 و صورتهاي سود و زيان و جريان وجوه نقد آن براي دوره مالي 6 ماهه منتهي به تاريخ مزبور، همراه با يادداشتهاي توضيحي 1 تا 33 پيوست، مورد بررسي اجمالي اين مؤسسه قرار گرفته است. مسووليت صورتهاي مالي ميان‌دوره‌اي با هيأت ‌مديره شرکت است. مسووليت اين مؤسسه، بيان نتيجه‌گيري درباره صورتهاي مالي ياد شده براساس بررسي اجمالي انجام شده، است.
22. بررسي اجمالي اين مؤسسه براساس استاندارد بررسي اجمالي 2410، انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعات مالي ميان‌دوره‌اي شامل پرس و جو، عمدتاً از مسوولين امور مالي و حسابداري و بکارگيري روشهاي تحليلي و ساير روشهاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورتهاي مالي است و در نتيجه، اين مؤسسه نمي‌تواند اطمينان يابد که از همه موضوعات مهمي که معمولاً در حسابرسي قابل شناسايي است، آگاه مي‌شود و از اين رو، اظهارنظر حسابرسي ارائه نمي‌کند.
33. شرکت صورتهاي مالي تلفيقي گروه را براي دوره مالي ‌مورد گزارش ارائه نکرده که اين امر برخلاف استانداردهاي حسابداري است. شايان ذکر است جمع داراييهاي شرکت فرعي (شرکت جام اميد البرز) در پايان سال مالي 1389 معادل 15 درصد جمع داراييهاي تلفيق بوده است. همچنين صورتهاي مالي ميان‌دوره‌اي شرکت فرعي (درصورت وجود) ارائه نگرديده است.
44. به شرح مندرج در يادداشتهاي توضيحي شماره 6 الي 10 صورتهاي مالي، مانده حسابهاي دريافتني تجاري به مبلغ 281 ميليون ريال، ساير حسابهاي دريافتني به مبلغ 118 ميليون ريال، موجودي مواد و کالا به مبلغ 1.472 ميليون ريال(شامل 475 قلم انواع لوازم و قطعات يدکي) و پيش‌پرداختها به مبلغ 683 ميليون ريال و دارايي درجريان تکميل به مبلغ 426 ميليون ريال، جمعاً به مبلغ 2.980 ميليون ريال راکد و نقل از سنوات قبل مي‌باشد و اقدامات انجام شده تاکنون به نتيجه نرسيده و از اين بابت مبلغ 101 ميليون ريال ذخيره در حسابها منظور شده است. باتوجه به نامشخص بودن نتيجه اقدامات درجريان و در غياب اطلاعات و مدارک مربوطه، تعيين تعديلات لازم از اين بابت براي اين مؤسسه ميسر نمي‌باشد.
55. به شرح مندرج در يادداشت توضيحي شماره 16 صورتهاي مالي، ماليات عملکرد شرکت تا پايان سال مالي 1382 و سالهاي 1384 و 1385 قطعي و حسب مورد تسويه و تقسيط شده است. ماليات عملکرد سنوات بعد و دوره مالي مورد گزارش طبق مفاد مواد 105 و 132 قانون مالياتهاي مستقيم و با توجه به سود ابرازي محاسبه و ذخيره آن در حسابها منظور شده است. طبق برگهاي تشخيص ماليات و راي هيات حل اختلاف مالياتي، جهت سالهاي مالي 1383 و 1386 لغايت 1388، مبلغ 8.065 ميليون ريال علاوه بر ماليات ابرازي، از سوي اداره امور مالياتي مطالبه شده، که مورد اعتراض شرکت قرار گرفته ليکن نتيجه آن تاکنون مشخص نگرديده است. همچنين ماليات عملکرد سال مالي 1389 و دوره مالي مورد گزارش با در نظر گرفتن معافيت موضوع ماده 132 قانون مالياتهاي مستقيم به ترتيب به مبالغ 1.670 و 300 ميليون ريال در حسابها منظور شده و ماليات سال 1389 طبق گزارش حسابرسي مالياتي مبلغ 3.772 ميليون ريال تعيين شده است. همچنين بدهي شرکت از بابت ماليات بر ارزش افزوده بدون در نظر گرفتن جرائم تا زمان تسويه مبلغ 2.684 ميليون ريال اعلام شده و بدهي طبق دفاتر مبلغ 1.723 ميليون ريال بوده است. با در نظر گرفتن مطالب فوق، امکان تعيين بدهي قطعي مالياتي شرکت ميسر نبوده و موکول به رسيدگي و اعلام نظر نهايي اداره امور مالياتي خواهد بود.
66. طبق استاندارد حسابداري گزارشگري مالي ميان دوره‌اي، اقلام مقايسه‌اي صورتهاي سود و زيان و جريان وجوه نقد بايستي شامل اقلام مقايسه‌اي دوره مياني 6 ماهه دوره قبل و نيز اقلام سال مالي قبل باشد. بدليل عدم تهيه صورتهاي مالي ميان دوره‌اي در سال مالي قبل، اقلام مقايسه‌اي ارائه شده در صورتهاي مالي مورد گزارش صرفاً در برگيرنده اقلام سال مالي قبل مي‌باشد.
77. براساس بررسي اجمالي انجام شده، به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي 3 الي 5 و همچنين مورد مندرج در بند 6 که منجر به ارائه ناقص اطلاعات شده است، اين مؤسسه به مواردي که حاکي از عدم ارائه مطلوب صورتهاي مالي ياد شده در بالا، از تمام جنبه‌هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري باشد، برخورد نکرده است.
88. اقلام مندرج در صورتهاي مالي ميان دوره‌اي، بر مبناي مانده‌هاي استخراجي از حسابها در تاريخ ترازنامه و همچنين اعمال پاره‌اي از طبقه‌بنديهاي لازم (خارج از دفاتر) نسبت به بعضي از مانده‌هاي مزبور باتوجه به نهايي شدن نرخ فروش ذغالسنگ با خريدار پس از تاريخ ترازنامه، تعيين گرديده است و الزاماً با مانده طبق دفاتر تطبيق ندارد.
99. دفاتر سالهاي مالي 1380 لغايت سال مالي مورد گزارش، تا زمان تهيه اين گزارش از سوي سازمان تامين اجتماعي مورد حسابرسي قرار نگرفته و شرکت بابت حق بيمه قراردادها و پرداختهاي مشمول حق بيمه ذخيره‌اي در حسابها منظور ننموده است. با توجه به موارد فوق تعيين مبلغ بدهي احتمالي شرکت از اين بابت ميسر نبوده و موکول به رسيدگي به دفاتر سالهاي مزبور توسط سازمان يادشده خواهد بود.
1010. عليرغم استفاده از سيستم بهاي تمام‌شده جهت محاسبه بهاي تمام شده مواد معدني استخراج شده، سيستم مزبور مدون، مصوب و به روز نمي‌باشد.
1111. گزارش تطبيق عمليات دوره مالي با بودجه مصوب، مندرج در يادداشت توضيحي شماره 33 صورتهاي مالي که توسط شرکت تهيه شده، مورد بررسي اين مؤسسه قرار گرفته است. براساس جدول مزبور فروش به ميزان 46 درصد و سود خالص دوره به ميزان 33 درصد تحقق يافته است و باتوجه به شرايط فعلي خريداران ذغالسنگ عواملي مانند کاهش ميزان خريد ذغالسنگ از آذرماه توسط شرکت سهامي ذوب‌آهن اصفهان و همچنين شرايط جوي معادن در فصل زمستان در تحقق بودجه مصوب تاثيرگذار مي‌باشند.
تاریخ گزارش : 17آذر1390
توضیحات :
موسسه حسابرسي امجد تراز
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه امجد ترازABBAS ESMAEELI 1390/12/22 17:38:35
مدير موسسه امجد ترازMohammadhosein vahedi 1390/12/22 17:40:39