icon

اطلاعات و صورت‌های مالی

EN
شرکت:
بازرگاني کاسپين فولاد غدير
سرمایه ثبت شده:
50,000
نماد:
وغدير14
سرمایه ثبت نشده:
0
کد صنعت (ISIC):
اطلاعات و صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی شده)
سال مالی منتهی به:
1395/06/31
وضعیت ناشر:
ثبت نشده نزد سازمان
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد

گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی
به مجمع عمومی صاحبان سهام بازرگاني کاسپين فولاد غدير

1. صورتهاي مالي شرکت بازرگاني کاسپين فولاد غدير (سهامي خاص ) شامل ترازنامه به تاريخ 31 شهريور ماه 1395 و صورتهاي سود و زيان و جريان وجوه نقد براي سال مالي منتهي به تاريخ مزبور و يادداشتهاي توضيحي يک تا 24 توسط اين مؤسسه، حسابرسي شده است.

2. مسئوليت تهيه صورتهاي مالي ياد شده طبق استانداردهاي حسابداري، با هيأت مديره شرکت است. اين مسئوليت شامل طراحي، اعمال و حفظ کنترلهاي داخلي مربوط به تهيه صورتهاي مالي است به گونه اي که اين صورتها، عاري از تحريف با اهميت ناشي از تقلب يا اشتباه باشد.

3. مسئوليت اين مؤسسه، اظهارنظر نسبت به صورتهاي مالي ياد شده براساس حسابرسي انجام شده طبق استانداردهاي حسابرسي است .استانداردهاي مزبور ايجاب مي کند اين مؤسسه الزامات آيين رفتار حرفه اي را رعايت و حسابرسي را به گونه اي برنامه ريزي و اجرا کند که از نبود تحريف با اهميت در صورتهاي مالي، اطمينان معقول کسب شود. حسابرسي شامل اجراي روشهايي براي کسب شواهد حسابرسي درباره مبالغ و ديگر اطلاعات افشا شده در صورتهاي مالي است. انتخاب روشهاي حسابرسي، به قضاوت حسابرس، از جمله ارزيابي خطرهاي تحريف با اهميت ناشي از تقلب يا اشتباه در صورتهاي مالي، بستگي دارد. براي ارزيابي اين خطرها، کنترلهاي داخلي مربوط به تهيه و ارائه صورتهاي مالي به منظور طراحي روشهاي حسابرسي مناسب شرايط موجود، و نه به قصد اظهار نظر نسبت به اثربخشي کنترلهاي داخلي واحد تجاري، بررسي مي شود. حسابرسي همچنين شامل ارزيابي مناسب بودن رويه هاي حسابداري استفاده شده و معقول بودن برآوردهاي حسابداري انجام شده توسط هيأت مديره و نيز ارزيابي کليت ارايه صورتهاي مالي است. اين مؤسسه اعتقاد دارد که شواهد حسابرسي کسب شده، براي اظهارنظر مشروط نسبت به صورتهاي مالي، کافي و مناسب است. همچنين اين مؤسسه به عنوان بازرس قانوني مسئوليت دارد موارد عدم رعايت الزامات قانوني مقرر در اصلاحيه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت و ساير موارد لازم را به مجمع عمومي عادي صاحبان سهام گزارش کند.

4. زيان انباشته شرکت در تاريخ ترازنامه به مبلغ 281.985 ميليون ريال و بيش از 64/5 برابر سرمايه آن بالغ گرديده. همچنين عمليات شرکت در سال مالي قبل و دوره مورد گزارش محدود و عمدتا مربوط به پيگيري وصول مطالبات و تسويه بدهي ها بوده است. با عنايت به موارد فوق تداوم فعاليت شرکت با ترديد قابل ملاحظه مواجه مي باشد. اين موضوع به نحو مناسب در صورتهاي مالي افشا نشده است.
5. سرفصل حسابهاي دريافتني تجاري به شرح يادداشت توضيحي 7 صورتهاي مالي شامل مبلغ 35.413 ميليون ريال مطالبات از شرکتهاي پارسيان تجارت هيوا، کيان تاير، گلدن فيوچر، موتوژن و آقايان نوروزي و صادقي مي باشد که عمدتا در سنوات قبل بابت معاملات فيمابين در حسابها ايجاد شده است و نتايج اقدامات حقوقي انجام شده در مواردي ( از جمله طلب از شرکت کيان تاير) به نفع شرکت صادر شده ليکن وصول آنها به نتيجه نرسيده است. همچنين سرفصل حسابهاي دريافتني غير تجاري نيز شامل مبلغ 1.378 ميليون ريال مطالبات راکد سنواتي مي باشد. به رغم مراتب مذکور و نبود شواهدي مبني بر قابليت بازيافت مطالبات مزبور، ذخيره اي از اين بابت در دفاتر شرکت منعکس نگرديده است. هر چند تعديل حسابها از اين بابت ضروري است، ليکن به دليل نبود اطلاعات کافي، تعيين تعديلات مورد لزوم بر صورتهاي مالي مورد گزارش براي اين موسسه امکان پذير نشده است.
6. سرفصل پيش پرداختها به شرح يادداشت توضيحي 6 صورتهاي مالي شامل مبلغ 61.569 ميليون ريال مانده وجوه پرداختي به شرکت صدرا ايده نگار، و سرفصل سرمايه گذاريهاي بلند مدت به شرح يادداشت توضيحي 8 صورتهاي مالي شامل مبلغ 500 ميليون ريال سرمايه گذاري در 51% سهام شرکت مزبور (سهام شرکت سرمايه پذير به نام 2 نفر از اعضاي سابق هيئت مديره شرکت بوده که از طريق شرکت صنعتي و بازرگاني غدير وکالت به نام آنها صادر شده) مي باشد. طبق صورتهاي مالي حسابرسي شده سال 1393 شرکت صدرا ايده نگار، به دليل توقف فعاليت و ترديد عمده در تداوم فعاليت و عدم توانايي شرکت در بازيافت داراييها و تسويه بدهيها در روال عادي عمليات نسبت به صورتهاي مالي، نظر مردود ارائه شده است. مضافا” طبق صورتهاي مالي شرکت مزبور سرمايه پرداخت نشده سهم شرکت مبلغ 15.300 ميليون ريال بوده و تعهد ساير سهامداران بابت افزايش سرمايه مبلغ 14.700 ميليون ريال مي باشد که تا تاريخ اين گزارش تاديه نشده است. با عنايت به مراتب فوق و نبود شواهد و مستندات کافي، کسب اطمينان از قابليت وصول مطالبات و بازيافت سرمايه گذاري انجام شده احراز نشده است. هر چند تعديل حسابها از بابت موارد مطرح شده ضرورت دارد، ليکن تعيين ميزان تعديلات مورد نياز بر صورتهاي مالي امکان پذير نمي باشد.

7. به نظر اين موسسه، به استثناي عدم افشاي موضوع مندرج در بند 4 و نيز به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي 5 و 6، صورتهاي مالي ياد شده در بالا، وضعيت مالي شرکت را در تاريخ 31/06/1395 و عملکرد مالي و جريانهاي نقدي آن را براي سال منتهي به 31/06/1395 از تمام جنبه هاي با اهميت طبق استانداردهاي حسابداري به نحو مطلوب نشان مي دهد.

17. دراجراي مفاد ماده 33 دستورالعمل اجرايي مبارزه با پولشويي توسط حسابرسان، رعايت مفاد قانون مزبور و آيين نامه ها ودستورالعمل هاي اجرايي مرتبط، در چارچوب چک ليست هاي ابلاغي مرجع ذيربط و استانداردهاي حسابرسي، توسط اين موسسه مورد ارزيابي قرارگرفته است. در اين خصوص به استثناي عدم تشکيل واحد مبارزه با پولشويي، عدم آموزش کارکنان و عدم استقرار زير ساختهاي مناسب اطلاعاتي، اين موسسه به موارد با اهميتي حاکي از عدم رعايت قوانين و مقررات ياد شده برخورد نکرده است.

8. اظهار نظر اين موسسه در اثر مفاد بندهاي زير تعديل نشده است: 1-8- سرفصل پيش پرداختها به شرح يادداشت توضيحي 6 صورتهاي مالي شامل 60.650 ميليون ريال مانده طلب از شرکت سهيل زنگبار سينا بابت وجوه پرداختي و سود مشارکت مربوط به معاملات انجام شده در سنوات قبل مي باشد که پيگيريهاي انجام شده از طريق محاکم قضايي منجر به صدور اجرائيه براي تملک 8 دستگاه آپارتمان گرديده و اقدامات لازم براي حراج و فروش آنها در دست اقدام است، ضمن اينکه ارزش کارشناسي املاک مزبور بالغ بر 47.487 ميليون ريال مي باشد. با عنايت به مراتب فوق، تعيين مبلغ دقيق مبالغ قابل بازيافت موکول به نتيجه اقدامات شرکت مي باشد.
8. 2-8-سرفصل سرمايه گذاريهاي بلند مدت به شرح يادداشت توضيحي 8 صورتهاي مالي شامل مبلغ1.210 ميليون ريال سرمايه گذاري در 100% سهام شرکت گلوريا گلوبال واقع در ترکيه مي باشد ضمن آن که شرکت بين المللي بازرگاني کيان کائوچو بر اساس اطلاعات دريافتي از بدو تاسيس فاقد فعاليت بوده است.
8. 3-8- همانطور که در يادداشت توضيحي 11 صورتهاي مالي منعکس گرديده طبق برگ تشخيص متمم صادر شده براي عملکرد سالهاي 1388 و 1389، به ترتيب مبالغ 22.707 و 37.419 ميليون ريال از شرکت مطالبه شده که شرکت به برگهاي تشخيص اعتراض کرده و موضوع در هيئت حل اختلاف مالياتي در دست رسيدگي مي باشد، ليکن نتيجه آن تا تاريخ اين گزارش مشخص نشده است. بابت عملکرد سالهاي 1391 و 1393 نيز به موجب برگ تشخيص به ترتيب مبلغ 5.688 و 20.535 ميليون ريال ماليات مطالبه شده که مورد اعتراض شرکت قرار گرفته است. شرکت به دليل اعتراضات مذکور، صرفا" مبلغ 43.000 ميليون ريال ذخيره در حسابها منظور کرده است. همچنين عملکرد سال 1393 در خصوص عوارض و ماليات بر ارزش افزوده مورد رسيدگي قرار نگرفته است. با عنايت به مراتب فوق تعيين ميزان دقيق بدهي مالياتي منوط به رسيدگي و اظهار نظر نهايي مقامات مالياتي مي باشد.

9. صورتهاي مالي سال قبل شرکت توسط حسابرس مستقل ديگري حسابرسي شده و در گزارش مورخ 23 دي ماه 1394 آن موسسه نسبت به صورتهاي مالي مزبور ، اظهار نظر "مشروط" ارائه گرديده است.

10. زيان انباشته شرکت بالغ بر 281.985 ميليون ريال و 564 درصد سرمايه ثبت شده آن مي باشد. در اين خصوص توجه مجمع عادي صاحبان سهام را به مفاد ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت جلب مي نمايد.
11. مفاد مواد 25، 27، 40 و 114 اصلاحيه قانون مذکور مبني بر توديع سهام وثيقه مديران نزد شرکت رعايت نشده است.
12. تکاليف جلسه مجمع عمومي سالانه صاحبان سهام در مورد عملکرد سال منتهي به 31/06/1394 در اختيار اين موسسه قرار نگرفته است.
13. مفاد مواد 124، 125 و 128 اصلاحيه قانون تجارت در خصوص تعيين حدود اختيارات مدير عامل توسط هيئت مديره و ثبت آن در روزنامه رسمي انجام نشده است.
14. طي سال منتهي به 31/09/1390، سرمايه شرکت از مبلغ 5.000 ميليون ريال به مبلغ 50.000 ميليون ريال افزايش يافته که صرفا 12.000 ميليون ريال آن از محل مطالبات سهامدار عمده (شرکت توسعه تجارت بين الملل غدير) تامين شده و مابقي افزايش سرمايه به مبلغ 33.000 ميليون ريال بلامحل بوده و از اين رو در سرفصل حسابهاي دريافتني از سهامداران منعکس گرديده است. از اين رو، افزايش سرمايه مزبور مغاير با مفاد مواد اصلاحيه قانون تجارت بوده است.
15. معاملات مندرج در يادداشت توضيحي 24 صورتهاي مالي به عنوان کليه معاملات مشمول ماده 129 اصلاحيه قانون تجارت که طي سال مورد گزارش انجام شده و توسط هيات مديره به اطلاع اين موسسه رسيده مورد بررسي قرار گرفته است. معاملات مذکور در چارچوب روابط خاص فيما بين شرکت و سهامداران آن انجام شده است.
16. گزارش هيئت مديره درباره فعاليت و وضع عمومي شرکت، موضوع ماده 232 اصلاحيه قانون تجارت، که به منظور تقديم به مجمع عمومي عادي سالانه صاحبان سهام تنظيم گرديده، مورد بررسي اين مؤسسه قرار گرفته است. با توجه به رسيدگيهاي انجام شده، نظر اين مؤسسه به موارد با اهميتي که حاکي از مغايرت اطلاعات مندرج در گزارش مذکور با اسناد و مدارک ارائه شده از جانب هيئت مديره باشد، جلب نشده است.

20آذر1395
موسسه حسابرسي و خدمات مديريت راهبرد پيام
سمتامضاء كنندهشماره عضویتزمان
شريک موسسه راهبرد پيام Keyhan Maham [Sign]8007881395/10/27 18:33:58
مدير موسسه راهبرد پيام Mahboob Jalilpour Samarin [Sign] 1395/10/27 18:40:26